Ring til Houkjær Begravelse i Vildbjerg-Trehøje

Bedemand i Vildbjerg-Trehøje

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Vildbjerg-Trehøje Begravelsesforretning

Hans Pedersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Hans Pedersen
Eksamineret bedemand
Anna Dupont
Eksamineret bedemand
Thorkild Vad
Eksamineret bedemand
Jørgen Jørgensen
Eksamineret bedemand
Heidi Laugesen
Eksamineret bedemand
Anita Krarup
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Vildbjerg-Trehøje Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Jeres lokale bedemand i Vildbjerg-Trehøje er klar til at bistå pårørende med den rette afsked ved en begravelse eller bisættelse, der ærer den afdøde. Vi forstår, hvor essentielt det er at have tid og ro til at deltage i planlægningen af den sidste afsked, uanset om det er en storslået højtidelighed eller en mere enkel ceremoni. Vi er også her for at assistere med arrangementet og eventuelt lede en borgerlig højtidelighed.

Vores lokalkendskab er din fordel. Vores forretning er lige i nærheden, vores erfarne bedemænd kender lokaliteter og traditioner i Vildbjerg-Trehøje området, og det er derfor hurtigt at matche jeres ønsker med vores viden om de muligheder, I har.

Pålidelig og kompetent bedemand

Vores bedemandsforretning i Vildbjerg-Trehøje er her for at give dig støtte og vejledning gennem den følsomme tid med planlægningen af en bisættelse eller begravelse. Vores tilgang er præget af respekt, omsorg og nærvær, og vi hjælper med alle de praktiske opgaver, der følger umiddelbart efter et dødsfald frem mod en begravelse eller bisættelse. Fra at koordinere kontakt til præst og kirkekontor, til at hjælpe med udformning af dødsannoncer, levering af kiste og urne, rustvognskørsel og aftaler med krematorie og kirkegård. Derudover tilbyder vi assistance med bestilling af gravsten hos stenhuggeren og kan rådgive i forhold til mindesamvær.

Hver bedemand er veluddannet, og vores bedemandsforretning er som en del af Houkjær Begravelse ISO 9001 certificeret. Det er et kvalitetsstempel, som garanterer for kvalitet i ydelser og arbejdsgange. Dette bliver løbende kontrolleret af en ekstern auditør.

Begravelsesforretning i Vildbjerg-Trehøje og omegn

Som bedemænd er vi ikke låst af geografiske områder. Vi kan tage opgaver, hvor familier måtte ønske det. Vore primære områder, altså der, hvor vi kommer oftest, er den gamle Videbæk Kommune med Videbæk, Spjald, Vorgod-Barde, Fjelstervang, Troldhede, Herborg, Væggerskilde og Grønbjerg/Nørre Omme og den gamle Aaskov kommune med Kibæk, Sdr. Felding, Stakroge/Ilderhede, Karstoft og Skarrild.

Derudover kommer vi med jævne mellemrum i Skjern, Tarm, Ølgod, Lønborg, Stauning, Dejbjerg, Bølling, Borris, Faster, Sædding, Finderup. Hanning, Højmark, Ørnhøj, Ølstrup, Sørvad/Vinding, Tiphede, Aulum, Vildbjerg, Timring, Nøvling, Sinding, Haunstrup, Studsgård, Snejbjerg, Herning, Lind/Rind, Arnborg.

Begravelse og bisættelse med erfarne bedemænd

Du er altid velkommen til at kontakte os i Vildbjerg-Trehøje Begravelsesforretning. Du kan få en gratis samtale om ‘Min Sidste Vilje’, før det er for sent. Her kan du få skrevet alt det, dine efterladte får brug for at vide om dine ønsker til bisættelsen eller begravelsen. Vores bedemandsforretning er her for at sikre, at du og dine kære får en værdig afsked, der afspejler jeres liv og betydning.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.