Randers Begravelsesforretning

Brdr. Oests eftf.

Hadsundvej 61
8930 Randers NØ

Tlf.: 86 40 22 22
E-mail: midt50@houkjaerbegravelse.dk

CVR: 36441259

Bent Møller Sørensen

Bedemand

Tekst kommer.

Hanna Nørager Sørensen

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Jan Nørager Sørensen

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Lisbeth Troelsgaard Jensen

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Karsten Stie

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Velkommen til Randers Begravelsesforretning – Brdr. Oest eftf.

Vores fornemste opgave er at hjælpe pårørende til den helt rigtige afsked med den, de har mistet.

Det er virkelig vigtigt som pårørende at få tid og ro til at være med i planlægningen af afskeden, hvad enten det er den helt store højtidelighed, eller det er den lille mere enkle ceremoni. Vi er også behjælpelig med at arrangere og eventuelt stå for en borgerlig højtidelighed.

Det er vigtigt for os med respekt, omsorg og nærvær at hjælpe igennem alle de praktiske opgaver, der er umiddelbart efter et dødsfald, forbundet med bisættelse eller begravelse.

Pålidelig og kompetent bedemand

Hos os er den enkelte højtidelighed i centrum, uanset om i vælger en bisættelse eller begravelse.
Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller hos vores bedemandsforretning. Her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med den afdøde skal foregå.

Byens ældste Bedemand

Som så mange andre begravelsesforretninger er Brdr. Oest opstået i forbindelse med et snedkerværksted. Snedkermester Alfred Oest åbnede tilbage i 1938 begravelses-forretningen i forbindelse med snedkerforretningen i Brødregade i Randers.

I 1964 flyttede forretningen til Hadsundvej 53, og den skiftede navn til Brdr. Oest. Viggos bror, Preben Oest, var kommet hjem fra USA. De to brødre drev nu forretningen sammen, og Prebens ægtefælle hjalp også til. Forretningen blev i 1976 flyttet til den nuværende adresse på Hadsundvej 61.

Den ældste bror Viggo Oest døde i 1997. På det tidspunkt blev Bent Møller Sørensen ansat som bedemand i forretningen. I 2002 fyldte Preben Oest 75 år, og det var således tid til yngre kræfter, og Bent Møller Sørensen overtog derfor forretningen i oktober 2002. Bent har fungeret som bedemand siden 1991.

Gennem mange år var Brdr. Oest den ene af to begravelsesforretninger, der eksisterede i Randers. Forretningen har gennem årene fulgt med udviklingen og har i dag næsten 80 års erfaring i faget. I 2003 udvidede Bent Sørensen forretningen til også at omfatte Bastrups Eftf. i Hadsund. De to forretninger drives i dag sammen af søskendeparret Hanna og Jan Nørager Sørensen. Søskendeparret overtog forretningerne fra deres far i 2014.