Ikast Begravelseforretning

Kurt Jespersens eftf.

Strøget 8F
7430 Ikast

Tlf.: 97 25 13 55
E-mail: midt40@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kim Jespersen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent i 1986 ved sin far Bedemand Kurt Jespersen Ikast - Bording – Engesvang Begravelsesforretning.

Uddannet i 1986 samme sted. Bedemand ved Genega Begravelsesforretning fra 2009 hvor Genega overtager Kurt Jespersens forretninger. Ansat ved Houkjær Begravelse ApS siden 2020.

Anna Dupont

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent fra 2016 til 2017 ved Boesens Begravelsesforretning. Uddannet bedemand ved Boesens Begravelsesforretning i 2017.

Tidligere plejehjemsassistent i Herning og Distriktsleder for hjemmeplejen i Herning.

Jørgen Jørgensen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent ved Genega Begravelsesforretning A/S fra 2010 til 2013.

Uddannet bedemand ved Genega Begravelsesforretning i 2013. Tidligere portør ved Herning Sygehus fra 1998 til 2012.

Velkommen til Ikast Begravelsesforretning – din lokale bedemand

Ikast Begravelsesforretning er din lokale bedemand i hele Ikast-området. Vi har mange års erfaring med begravelser og bisættelser, og vi ved, hvor vigtigt det er at få sagt ordentligt farvel til vores kære.

Der er mange ting at tage stilling til efter et dødsfald. Derfor er Ikast Begravelsesforretning klar til at hjælpe dig med at skabe den smukkeste afsked.
Den skal leve op til dine og eventuelt afdødes behov, så I når frem til netop den bisættelse eller begravelse som I ønsker.

Empatisk og nærværende bedemand

kirke i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Bedemanden hjælper f.eks. også med at vælge den helt rigtige kiste, transportere afdøde og pynte op til ceremonien.

Ikast Begravelsesforretning er medlem af Brancheforeningen for Danske Bedemænd og ISO 9001 certificeret som sikre jer tryghed og gennemsigtighed gennem hele forløbet. Vores bedemænd fremlægger altid et retvisende billede af omkostningerne, så du ikke ender med at betale et beløb, der er langt større end det budgetterede. Iso certificeringen har desuden høje krav og standarder på kvalitet og etik som vi med stor grundighed følger.

Du er meget velkommen til at kontakte Ikast Begravelsesforretning på tlf. 97251355, så taler vi helt uforpligtende sammen og aftaler eventuelt et møde i vores forretning på Strøget 8F i Ikast.