Give Begravelsesforretning

Kim Jespersen, Anna Dupont og Jørgen Jørgensen
Bæksgårdvej 13
7323 Give

Tlf.: 75 73 23 20
E-mail: midt40@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kim Jespersen

Eksamineret bedemand

Anna Dupont

Eksamineret bedemand

Jørgen Jørgensen

Eksamineret bedemand

Vi er din støtte i sorgen

Som uddannede og certificerede bedemænd med mange års erfaring inden for branchen ved vi hos Give Begravelsesforretning, hvor svært det kan være at skulle tænke på praktiske ting, såsom planlægning af en begravelse når man lige har mistet. Vi støtter dig i din sorg og kan være behjælpelige med at arrangere begravelsen eller bisættelsen, så du kan få ro til at være i sorgen. Vi kan hjælpe med hele processen eller dele af den, alt efter hvad du foretrækker.

Du er i trygge hænder

En begravelse eller bisættelse er en meget personlig ting, og bør være en mindeværdig dag. Hver enkelt bedemand hos Give Begravelsesforretning gør alt for at arrangere en personlig højtidelighed, der fuldt ud lever op til dine og/eller afdødes ønsker. Hos os er du i trygge hænder og kan stole på, at vi behandler afdøde med både værdighed og respekt. Vi er medlem af Danske Bedemænd, hvilket forsikrer dig yderligere om, at alle vores forretninger har de højeste etiske standarder.

Vi er tæt på dig

Vi er der altid, når du har behov for os. Vi er din lokale begravelsesforretning i Give, Givskud, Jelling, Brande, Gadbjerg, Billund, Grindsted, Uhre, Sønder Omme, Filskov, Ringive, Thyregod, Egtved, Bredsten og Ødsted. Vi dækker altså et stort område og er aldrig længere væk end et telefonopkald. Vi kommer også gerne på besøg hos dig til en personlig samtale.