Give Begravelsesforretning

Boesens Begravelsesforretnings eftf.

Bæksgårdvej 13
7323 Give

Tlf.: 75 73 23 20
E-mail: midt40@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kim Jespersen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent i 1986 ved sin far Bedemand Kurt Jespersen Ikast - Bording – Engesvang Begravelsesforretning.

Uddannet i 1986 samme sted. Bedemand ved Genega Begravelsesforretning fra 2009 hvor Genega overtager Kurt Jespersens forretninger. Ansat ved Houkjær Begravelse ApS siden 2020.

Anna Dupont

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent fra 2016 til 2017 ved Boesens Begravelsesforretning. Uddannet bedemand ved Boesens Begravelsesforretning i 2017.

Tidligere plejehjemsassistent i Herning og Distriktsleder for hjemmeplejen i Herning.

Jørgen Jørgensen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent ved Genega Begravelsesforretning A/S fra 2010 til 2013.

Uddannet bedemand ved Genega Begravelsesforretning i 2013. Tidligere portør ved Herning Sygehus fra 1998 til 2012.

Velkommen til Give Begravelsesforretning

Det er altid svært at miste et familiemedlem eller én, I holder af. Sorgen og afsavnet fylder det hele, og det kan virke uoverskueligt at tænke på aftaler og praktiske gøremål efter et dødsfald. Hos Give Begravelsesforretning er vi din støtte i sorgen og kan hjælpe med alt det, der skal arrangeres og planlægges i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Dermed får I ro til sorgen og det sidste farvel, og I bestemmer selv, om vi skal stå for hele processen eller blot hjælpe med dele af den.

Personlig begravelse hos Give Begravelsesforretning

Alle vores erfarne bedemænd hos Give Begravelsesforretning kender vigtigheden af en personlig og mindeværdig begravelse eller bisættelse, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sætte dine og afdødes ønsker i fokus, så dagen bliver præcis, som I ønsker.

I er i trygge hænder med nærværende og støttende bedemænd, der har lang erfaring med værdig og respektfuld behandling af både afdøde og pårørende og med at arrangere personlige begravelser og bisættelser. Vi er desuden medlem af Danske Bedemænd. Det er jeres garanti for høje etiske standarder.

Vi er ISO9001 certificeret via brancheforeningen Danske Bedemænd, som sikrer dig høje etiske standarder i alle vores forretninger. Samtidig kan du som pårørende være helt tryg ved, at vi behandler afdøde med stor værdighed og respekt, har gennemsigtige priser og altid leverer et retvisende billede af omkostningerne.

Give Begravelsesforretning er lokalkendt – og tæt på dig

Give Begravelsesforretning dækker et stort område og har indgående lokalkendskab i Give, Givskud, Jelling, Brande, Gadbjerg, Billund, Grindsted, Uhre, Sønder Omme, Filskov, Ringive, Thyregod, Egtved, Bredsten og Ødsted, og vores store lokalkendskab i Give og omegn er også jeres tryghed for, at I får den bedste vejledning i valg af fx kapel, præst, lokale til en eventuel mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen.

Give Begravelsesforretning er aldrig længere væk end en telefonopringning, og vi kommer gerne hjem til dig til en personlig samtale.