Vejle Begravelsesforretning

Boesens eftf.

Kristian Bechmann, Connie Langvad, Marianne Kristensen, Simon Simonsen
Nørrebrogade 9
7100 Vejle

Tlf.: 75 82 07 25
E-mail: syd20@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kristian Bechmann

Eksamineret bedemand

Connie Langvad

Eksamineret og diplomudd. bedemand

Marianne Kristensen

Eksamineret bedemand

Simon Simonsen

Eksamineret bedemand

Velkommen hos Boesens Begravelsesforretning i Vejle

Sorgen fylder ofte alt, når man oplever dødsfald, og det kan være svært at overskue alle de praktiske gøremål i forbindelse med en bisættelse eller begravelse. Hos Boesens Begravelsesforretning i Vejle står vores erfarne bedemænd klar til at støtte jer gennem sorgen og hjælpe med alt det, der skal arrangeres og planlægges i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Personlig og smuk begravelse eller bisættelse

Hos Boesens Begravelsesforretning kender vi vigtigheden af en personlig og smuk begravelse eller bisættelse, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sætte dine og afdødes ønsker i fokus, så afskeden bliver præcis, som I ønsker.

Vores personlige service betyder, at I får ro til at bearbejde sorgen, og I bestemmer selv, om vi skal stå for hele begravelsen eller bisættelsen eller blot hjælpe med dele af den.

Boesens Begravelsesforretning er tæt på dig

Boesens Begravelsesforretning i Vejle har også et indgående lokalkendskab, som er jeres tryghed for, at I får den bedste vejledning i valg af fx kapel, præst, lokale til en eventuel mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen.

Hos Boesens Begravelsesforretning i Vejle kan vi også vejlede og rådgive omkring udfyldelse af pjecen ’Min Sidste Vilje’. Pjecen er din mulighed for at videregive dine ønsker om blandt andet gravsted, salmer, og hvorvidt du ønsker begravelse eller bisættelse. Besøg vores begravelsesforretning i Vejle og hør om dine muligheder.

Vores bedemænd er aldrig længere væk end en telefonopringning, og vi kommer gerne hjem til dig til en personlig samtale.