Vejle Begravelsesforretning

Boesens eftf.

Kristian Bechmann, Connie Langvad, Marianne Kristensen, Simon Simonsen
Nørrebrogade 9
7100 Vejle

Tlf.: 75 82 07 25
E-mail: syd20@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kristian Bechmann

Eksamineret bedemand

Connie Langvad

Eksamineret og diplomudd. bedemand

Marianne Kristensen

Eksamineret bedemand

Simon Simonsen

Eksamineret bedemand

Et sidste farvel i ’Min Sidste Vilje’

Hos Boesens Begravelsesforretning kan vi vejlede og rådgive dig, hvis du ønsker at udfylde ’Min Sidste Vilje’. Pjecen ’Min Sidste Vilje’ er din mulighed for at videregive dine ønsker om blandt andet gravsted, salmer, og hvorvidt du ønsker begravelse eller bisættelse. Du behøver ikke nødvendigvis udfylde alle punkterne i ’Min Sidste Vilje’, men ved at tage stilling til nogle af dem, kan du sikre dig at dine ønsker udleves.

En hjælp til pårørende

Det er vores erfaring som bedemænd, at flere og flere vælger at udfylde ’Min Sidste Vilje’, da det er en stor hjælp for pårørende i en svær tid. Familie og venner tæt på afdøde kan have svært ved at træffe valg midt i sorgen, og ’Min Sidste Vilje’ kan derfor fjerne en byrde fra pårørende, så de kan fokusere på at tage afsked.

Vi hjælper gerne

Hos Boesens Begravelsesforretning giver vi gerne råd og vejledning, når du skal udfylde ”Min Sidste Vilje”, og du er velkommen til at komme forbi en af vores bedemandsforretninger i Vejle, Børkop, Give, Hedensted eller Tørring, hvorfra vi også dækker områderne Fredericia, Horsens, Bredsten og Egtved. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 75 82 07 25 og høre om dine muligheder.

Det er vigtigt, at ’Min Sidste Vilje’ har en gyldig underskrift, og at pårørende er bekendte med dokumentet.