Bedemanden Hedensted – Løsning (Boesens)

v/ Lisa Jeppesen & Peder Jensen
Østerbrogade 13B
8722 Hedensted

Tlf.: 75 89 10 04
E-mail: kontor@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Din støtte i sorgen

Hos Bedemanden Hedensted – Løsning og omegn har vi mange års erfaring som bedemænd. Vi ved derfor, at det kan være svært at navigere i sorgen, samtidig med at der skal planlægges en begravelse eller en bisættelse. Vi er din støtte i sorgen og står klar til at hjælpe dig med alt det praktiske, der hører med til at arrangere en højtidelighed. Det giver dig tid og ro til at koncentrere dig om den sidste afsked. Vi kan stå for hele processen eller blot dele af den – det er helt op til dig.

Du er i trygge hænder

Hver enkelt bedemand hos Bedemanden Hedensted ser det som sin fornemmeste opgave at planlægge en begravelse eller bisættelse med et personligt præg, som har afdødes og de pårørendes ønsker i fokus. Selv om vi har arrangeret mange højtideligheder og givet støtte til mange, er sorg ikke ens. Derfor gør vi et stort stykke arbejde for i samarbejde med dig som pårørende at levere en personlig og nærværende service. Vi er medlem af og ISO9001 certificeret via brancheforeningen Danske Bedemænd, som sikrer dig høje etiske standarder i alle vores forretninger. Samtidig kan du som pårørende være helt tryg ved, at vi behandler afdøde med stor værdighed og respekt.

Vi er lokalkendt – og tæt på dig

Midt i en svær tid føles det trygt, at støtten er tæt på. Vi har et stort lokalkendskab i Hedensted, Løsning, Øster Snede, Horsens og Ølsted, hvilket vil sige, at vi dækker et stort område. Derfor er vi tæt på dig, når du har behov for det. Vi kommer gerne hjem til dig til en samtale.