Børkop Begravelsesforretning

Ludvig Andersens eftf.

​Søndergade 3
​7080 Børkop

Tlf.: 75 86 72 86
E-mail: syd20@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kristian Bechmann

Eksamineret bedemand

Bedemand siden 1996.

Uddannet ved Børge Laursen Begravelsesforretning i Fredericia.

Tidligere haft forskellige konsulentjobs.

Connie Langvad

Eksamineret og diplomudd. bedemand

Bedemandsassistent fra 2008-2010. Uddannet bedemand i 2010 og Diplomuddannet bedemand i 2020.

Tidligere Diakon og plejehjemsassistent og arbejdet på psykiatrisk bosted.

Marianne Kristensen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent i 2018-2019. Uddannet bedemand i 2019.

Tidligere Social og Sundhedsassistent og Social mentor ved Vejen Kommune. Arbejdet i psykiatriske bofællesskaber.

Karin Klingenberg

Eksamineret bedemand

Uddannet bedemand i 2000

Arbejdet som bedemand i Vejle og Trekantsområdet siden. Senest hos Bedemand Berner.

Gunnar Bundgaard

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Begravelsesforretningen i Børkop blev grundlagt af bedemand Ludvig Andersen fra hans private bopæl i 1963, og begravelsesforretningen er i dag beliggende på Søndergade 3 midt i Børkop by nær Vejle.

Lokal tilstedeværelse

​Den lokale tilstedeværelse gør, at du kan få råd og vejledning fra en lokal bedemand i Børkop til at træffe de valg, du nødvendigvis må træffe, når du lige har mistet en af dine kære og skal have praktisk hjælp af en bedemand til en kommende bisættelse eller begravelse. Vores bedemænd kender lokalområdet og dets sogne, så vores rådgivning er ikke bare professionel men også nærværende. Med godt lokalkendskab kan vi ikke blot rådgive vedr. selve ceremonien, vi kan også hjælpe med at arrangere eventuelt efterfølgende mindesammenkomst eller kaffebord.

Personlig kontakt

​For bedemændene hos os er den personlige kontakt meget vigtig – det er den, der giver tillid og dermed tryghed. Det er helt op til dig selv, om du helst vil mødes med din lokale bedemand i vores begravelsesforretning i Børkop, eller du hellere vi have besøg af en bedemand hjemme hos dig selv i vante omgivelser.

Vi udarbejder et tilbud til dig

​Når bedemanden og du har afsluttet samtalen, laver vi et skriftligt prisoverslag over, hvad der er besluttet og i dagene op til højtideligheden skal finde sted, vil din lokale bedemand i Børkop tage sig at alle de praktiske og formelle opgaver, der skal varetages, så du får den nødvendige tid til omsorg for dig selv og kontakten med dine nærmeste.

Ikke medlem af Folkekirken

​Er afdøde ikke medlem af folkekirken, eller ønskes der af andre årsager en borgerlig begravelse, står vores bedemænd naturligvis også til rådighed med hjælp og vejledning for dette ønske. Vore bedemænd i Ludvig Andersens Begravelsesforretning i Børkop er neutrale rådgivere, uanset trosretning, og tager altid afsæt i afdødes liv og de ønsker afdøde eller de pårørende måtte have.