Ring til Houkjær Begravelse i Silkeborg

Bedemand i Silkeborg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Silkeborg Begravelsesforretning

Gert Kristoffersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Marianne Duelund
Bedemand
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Gert Kristoffersen
Eksamineret bedemand
Betina Jespersen
Bedemand
Malene Doktor
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Silkeborg Begravelsesforretning er din lokale bedemand

I Silkeborg Begravelsesforretning Gert Kristoffersens Eftf. får du hjælp af erfarne bedemænd til at skabe præcis den afsked, du ønsker. Vi ved, at det altid er en gribende og hård oplevelse at miste en, du holder af. Af samme grund kan det virke uoverskueligt for dig at skulle have styr på alle de praktiske foranstaltninger, der er i forbindelse med afskeden og planlægningen af en bisættelse eller begravelse.

Det er her, vores veluddannede og erfarne bedemænd træder til og hjælper dig med at planlægge og udføre den ceremoni, du ønsker at holde. Vi hjælper naturligvis også med de praktiske opgaver, der ligger i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Hos os møder du en empatisk bedemand, der er med dig i det omfang, du ønsker, og vi står til rådighed for dig gennem hele dit forløb.

Bedemand i Silkeborg

Når du vælger vores begravelsesforretning – tidligere John Skovs Eftf., – får du en erfaren bedemand i Silkeborg, der er kender områdets muligheder og traditioner. Det mærker du under samtalen, som vi kan tage hos jer eller i vores bedemandsforretning. Her hjælper din bedemand med at afklare dine spørgsmål og giver dig ideer til forløbet. Sammen fastlægger vi, hvad der skal ske, og du får et klart og retvisende billede af de samlede omkostninger ved begravelsen eller bisættelsen. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser. Vores mål er, at du oplever tryghed i hele processen.

Du er meget velkommen til at kontakte din bedemand i Silkeborg. Vores telefoner er åbne hele døgnet rundt – også i weekender og på helligdage – så du altid har tryghed for at kunne komme i kontakt med en bedemand.

Begravelse og bisættelse i Silkeborg

Som oftest har afdøde selv udtrykt ønske om, hvorvidt vi taler om en begravelse eller en bisættelse. Hvis der ligger en Min Sidste Vilje, hjælper det også de efterladte med at beslutte, om der skal være en højtidelighed, om den skal være borgerlig eller om der ikke skal være nogen højtidelighed. Vi hjælper naturligvis under alle forhold. Din lokale bedemand forstår vigtigheden af en værdig afsked. Vi erkender, at det er essentielt at kunne sige et ordentligt farvel til den person, du holdt af. Derfor tilbyder vi nærværende og ordentlig service, og vi fungerer som din forlængede arm, når du har mistet en, der stod dig nær. Vores erfarne bedemænd er dedikerede til at guide og støtte dig gennem hele processen.

Stort lokalt kendskab i Silkeborg og omegn

Silkeborg Begravelsesforretning Gert Kristoffersens Eftf. er din pålidelige, lokale bedemand, når du har brug for hjælp til at arrangere en værdig begravelse, bisættelse eller mindehøjtidelighed. Vores erfarne bedemænd er til rådighed for at lytte, rådgive og støtte dig i denne følsomme tid.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.