Ring til Houkjær Begravelse i Hammel

Bedemand i Hammel

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Hammel Begravelsesforretning

Gert Kristoffersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Marianne Duelund
Bedemand
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Gert Kristoffersen
Eksamineret bedemand
Betina Jespersen
Bedemand
Malene Doktor
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Hammel Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Med mere end 60 års erfaring i branchen er Hammel Begravelsesforretning en pålidelig hjælp, når du har brug for en bedemand. Vi har støttet mange individer gennem den udfordrende tid efter et dødsfald. Vi betjener især områderne Hammel, Ry og Galten med rødder til Resenbro Begravelsesforretning, og det gør vi med vores ekspertise inden for begravelse og bisættelse.

I vores pålidelige bedemandsforretning møder du uddannede og erfarne bedemænd, som er dedikerede til at hjælpe dig i denne svære tid. Vi tilbyder omfattende vejledning og støtte for at sikre en værdig afsked. Det gælder uanset om højtideligheden skal være kirkelig, religiøs på anden måde eller borgerlig uden præst. Kontakt os for professionel assistance og oplev, hvordan vores bedemandsforretning kan hjælpe med alle aspekter af begravelse og bisættelse.

Få hjælp og støtte i vores begravelsesforretning

Når et dødsfald indtræffer, kan de praktiske opgaver ofte føles overvældende og uoverskuelige. Her kommer en erfaren bedemand til hjælp, og Kristoffersens Begravelsesforretning har års erfaring i at støtte pårørende med individuel vejledning og håndtering af alle praktiske detaljer efter et dødsfald.

Når vi har fået de første informationer, aftaler vi et møde i vores bedemandsforretning i Hammel eller hos jer. Her skaber vi ro og tryghed ved at gennemgå alle detaljer i forløbet og slutte af med at give et overblik over de samlede udgifter til begravelsen eller bisættelsen. Vores fokus som bedemand er at hjælpe jer med respekt, omsorg og ekspertise.

Begravelse og bisættelse i Hammel og omegn

Vores lokalkendskab er jeres fordel. Vi kender områdets kirker, kapeller, præster og gravere, og vi har Hammel og omegns traditioner og muligheder inde på rygraden. Den erfaring trækker vi på, når vi taler sammen om en begravelse eller bisættelse, og I kan vælge de muligheder, som bedst passer til jeres ønsker. Netop sådan, at den sidste afsked kommer til at ære mindet om jeres kære på den bedste måde.

Hos Hammel Begravelsesforretning vil du møde en lokal bedemand med dyb respekt og en høj grad af professionalisme, som tager sig af alle praktiske opgaver og følger jer tæt under hele forløbet. Vi forstår, hvor vigtigt det er, at hele processen foregår i en afslappet og støttende atmosfære.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre. Sokkel og kantlister er af hurtigvoksende piletræ. Polstret med hør både i låg og underkiste. Pude og dyne er også i hør.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed