Ring til Houkjær Begravelse i Hammel

Bedemand i Hammel

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Hammel Begravelsesforretning

Gert Kristoffersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Marianne Duelund
Bedemand
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Gert Kristoffersen
Eksamineret bedemand
Betina Jespersen
Bedemand
Malene Doktor
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Hammel Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Med mere end 60 års erfaring i branchen er Hammel Begravelsesforretning en pålidelig hjælp, når du har brug for en bedemand. Vi har støttet mange individer gennem den udfordrende tid efter et dødsfald. Vi betjener især områderne Hammel, Ry og Galten med rødder til Resenbro Begravelsesforretning, og det gør vi med vores ekspertise inden for begravelse og bisættelse.

I vores pålidelige bedemandsforretning møder du uddannede og erfarne bedemænd, som er dedikerede til at hjælpe dig i denne svære tid. Vi tilbyder omfattende vejledning og støtte for at sikre en værdig afsked. Det gælder uanset om højtideligheden skal være kirkelig, religiøs på anden måde eller borgerlig uden præst. Kontakt os for professionel assistance og oplev, hvordan vores bedemandsforretning kan hjælpe med alle aspekter af begravelse og bisættelse.

Få hjælp og støtte i vores begravelsesforretning

Når et dødsfald indtræffer, kan de praktiske opgaver ofte føles overvældende og uoverskuelige. Her kommer en erfaren bedemand til hjælp, og Kristoffersens Begravelsesforretning har års erfaring i at støtte pårørende med individuel vejledning og håndtering af alle praktiske detaljer efter et dødsfald.

Når vi har fået de første informationer, aftaler vi et møde i vores bedemandsforretning i Hammel eller hos jer. Her skaber vi ro og tryghed ved at gennemgå alle detaljer i forløbet og slutte af med at give et overblik over de samlede udgifter til begravelsen eller bisættelsen. Vores fokus som bedemand er at hjælpe jer med respekt, omsorg og ekspertise.

Begravelse og bisættelse i Hammel og omegn

Vores lokalkendskab er jeres fordel. Vi kender områdets kirker, kapeller, præster og gravere, og vi har Hammel og omegns traditioner og muligheder inde på rygraden. Den erfaring trækker vi på, når vi taler sammen om en begravelse eller bisættelse, og I kan vælge de muligheder, som bedst passer til jeres ønsker. Netop sådan, at den sidste afsked kommer til at ære mindet om jeres kære på den bedste måde.

Hos Hammel Begravelsesforretning vil du møde en lokal bedemand med dyb respekt og en høj grad af professionalisme, som tager sig af alle praktiske opgaver og følger jer tæt under hele forløbet. Vi forstår, hvor vigtigt det er, at hele processen foregår i en afslappet og støttende atmosfære.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.