Juelsminde Bedemandsforretning

Kirsten og Elo Andersens eftf.

Juelsgade 4
7130 Juelsminde

Tlf.: 75 68 95 00
E-mail: midt20@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Lisa Jeppesen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent fra 2019 til 2020.

Uddannet bedemand ved Houkjær Begravelse ApS i 2020.

Tidligere været serviceassistent og kapel assistent på Horsens Sygehus.

Gitte Pallisby

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent i 1991 – 1992 ved sin far i Horsens Begravelsesforretning. Uddannet bedemand i 1992. Og overtager Horsens Begravelsesforretning i 1992.

Sælger forretningen til Houkjær Begravelse ApS i 2019 hvor hun er ansat i dag.

Andreas Kjøller

Bedemand

Tekst kommer.

Mette Louise Christiansen

Bedemand

Tekst kommer.

Peder Jensen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassisten fra 2018 til 2020.

Uddannet bedemand ved Houkjær Begravelse ApS i 2020.

Tidligere ambulancebehandler hos Falcks Redningskorps A/S
og lægeassistent på Region Midtjyllands akutlægebiler i Århus og Horsens.

Bedemand for dig i Juelsminde og omegn

Har der været dødsfald i din nære familie eller vennekreds, og står du derfor og søger en kompetent og empatisk bedemand til at hjælpe jer i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, så er du i trygge hænder hos bedemanden i Juelsminde Bedemandsforretning v/Kirsten Kato og Elo Andersens efterfølgere fra Houkjær Begravelse.

Vi er lokalt kendte og sætter en stor ære i at yde den støtte, som vores medborgere har brug for, når en af de kære går bort. Bedemanden tilbyder alle traditionelle ydelser forbundet med faget og står naturligvis altid klar med omsorgsfuld rådgivning før, under og efter dødsfaldet.

Bedemand med stærk lokal tilknytning

Bedemændene fra Houkjær Begravelse, du i dag møder hos Juelsminde Bedemandsforretning, har overtaget efter Kirsten Kato og Elo Andersen hos Den Lokale Bedemand, som i en årrække har været en god hjælp for mange lokale i deres valg og gøremål i forbindelse med dødsfald. Vi fortsætter med Kirstens og Elos støtte i samme gode ånd, med faste fair priser, vi holder de gode traditioner for bedemandsfaget i hævd og hjælper Juelsmindes borgere på bedste vis i deres svære tid efter et dødsfald blandt deres kære.

Vi lytter til det enkelte behov

Ved dødsfald i familien eller blandt venner følger ofte en meget svær tid med uoverskuelige valg. Det praktiske, der skal gøres, er ikke det første, man vil tænke på, når også chokket og sorgen skal bearbejdes. Det har vi stor respekt for, og derfor er det også vores fornemste opgave at hjælpe jer med de forskellige traditionelle gøremål, der hører med et dødsfald, alt sammen efter det omfang, I ønsker.

Har du brug for en bedemand i Juelsminde?

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi hos Juelsminde Bedemandsforretning kan hjælpe dig i forbindelse med tabet af en af dine allernærmeste, så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 75 68 95 00.

Vi varetager alle de praktiske opgaver, så du og de pårørende har den mindre bekymring og har plads til at bearbejde sorgen efter tabet. Alt hvad bedemanden yder, kommer med største selvfølgelighed an på dine personlige ønsker og behov.

Vi har også bedemand i Horsens, Skanderborg og mange andre steder.