Hedensted Begravelsesforretning

v/ Kirsten Cato og Elo Andersens eftf.
Bredgade 28
8722 Hedensted

Tlf.: 75 68 95 00
E-mail: kontor@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Bedemand og begravelsesforretning i Hedensted

Når der sker et dødsfald i familien eller blandt vennerne, står man som pårørende ofte i en situation, hvor de praktiske gøremål ikke er det første, man kan overskue at tænke på. Man må bearbejde sorg, måske chok, over en nær vens død, og det skal der være plads til. Hos bedemanden ved Hedensted Begravelsesforretning får du den hjælp, du har brug for, i forbindelse med et dødsfald. Vi yder alle traditionelle bedemandsopgaver, selvfølgelig altid efter det individuelle ønske og behov, så du har den bekymring mindre.

Lokal kendt bedemand med stor empati

Hedensted Begravelsesforretning er startet af Kirsten Kato og Elo Andersen fra Den Lokale Bedemand ApS, som har hjulpet mange lokale i forbindelse med dødsfald gennem årene. I dag er forretningen overtaget af bedemændene fra Houkjær Begravelse, som også er lokalt kendte, og som fortsætter i samme gode ånd som forgængerne – med stor respekt for de pårørendes ønsker, for bedemandsfagets traditioner, og med faste, fair priser.

Vi respekterer de personlige ønsker

Håndteringen af de praktiske opgaver og forskellige svære valg i forhold til at arrangere bisættelse eller begravelse behøver ikke hvile på dig alene. Det er ofte ikke til at overskue, og det har vi stor respekt for. Vi har lang erfaring som bedemand i Hedensted med at behandle dødsfald med højeste værdighed og med omsorgsfuld rådgivning for de pårørende både før, under og efter dødsfaldet blandt deres nærmeste.

Den dødes testamente og de pårørendes traditioner og ønsker imødekommes med største respekt, så alle kommer bedst muligt videre.

Kontakt bedemanden hos Hedensted Begravelsesforretning

Hos Hedensted Begravelsesforretning v/Kirsten Kato og Elo Andersens efterfølgere fra Houkjær Begravelse arbejder bedemanden i et professionelt miljø, hvor efterlevelsen af fagets tradition sættes højt. Vi tilbyder de pårørende at varetage alle praktiske opgaver i forbindelse med begravelse og bisættelse, inklusive samtaler og vejledning både i den indledende proces og efterfølgende. Den gode dialog er essentiel.

Kontakt bedemanden nu på telefon 75 68 95 00. Her er du i gode hænder i din svære situation.