Hedensted Begravelsesforretning

Peder Jensen, Lisa Jeppesen, Kim Sørensen
Bredgade 28
8722 Hedensted

Tlf.: 75 68 95 00
E-mail: midt20@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Peder Jensen

Eksamineret bedemand

Lisa Jeppesen

Eksamineret bedemand

Kim Sørensen

Eksamineret og diplomudd. bedemand

Velkommen til Bedemanden Hedensted – Løsning

Hos Bedemanden Hedensted – Løsning ved vi, at det kan være svært at have overskud til praktiske gøremål, når man har mistet. Det kan være næsten umuligt at navigere i sorgen, hvis man også skal planlægge en begravelse eller bisættelse.

Bedemanden Hedensted – Løsning er derfor jeres støtte i sorgen. Vi står klar til at hjælpe dig med alt det praktiske, der hører med til at arrangere en begravelse eller bisættelse. Vores erfarne bedemænd kan stå for hele processen eller blot dele af den – det er helt op til jer.

Personlig begravelse eller bisættelse i Hedensted – Løsning

Hos Bedemanden Hedensted – Løsning er det vores fornemste opgave at planlægge en begravelse eller bisættelse med et personligt præg, som har afdødes og de pårørendes ønsker i fokus. Selv om vi har arrangeret mange begravelser og bisættelser, er ingen sorg ens, og vi gør derfor alt for at levere en personlig og nærværende service.

Vi er ISO9001 certificeret via brancheforeningen Danske Bedemænd, som sikrer dig høje etiske standarder i alle vores forretninger. Samtidig kan du som pårørende være helt tryg ved, at vi behandler afdøde med stor værdighed og respekt, har gennemsigtige priser og altid leverer et retvisende billede af omkostningerne.

Bedemanden Hedensted – Løsning er lokalkendt – og tæt på dig

Midt i en svær tid føles det trygt, at støtten er tæt på. Vi har et stort lokalkendskab i Hedensted, Løsning, Øster Snede, Horsens og Ølsted, og vores store lokalkendskab i Hedensted og omegn er også jeres tryghed for, at I får den bedste vejledning i valg af fx kapel, præst, lokale til en eventuel mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen.

Bedemanden Hedensted – Løsning er tæt på jer, når I har behov for det. Vi kommer gerne hjem til jer til en samtale og træffes ellers døgnet rundt.