Middelfart Begravelsesforretning

Fynsvej 14
5500 Middelfart

Tlf.: 64 41 01 64
E-mail: syd20@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Lisbeth Andersen

Eksamineret og diplomudd. bedemand

Karin Klingenberg

Eksamineret bedemand

Kristian Bechmann

Eksamineret bedemand

Centralt beliggende bedemandsforretning

For år tilbage blev sammenlægningen af Den lokale bedemand i Middelfart og Middelfart Begravelsesforretning samt Ejby og Omegns Begravelsesforretning en realitet. De danner i dag grundlaget for vores nuværende bedemandsforretning centralt beliggende på Fynsvej 14 i Middelfart, hvorfra vi yder bedemandsassistance på hele Vestfyn.

Hyggelige omgivelser og eget kapellokale

Bedemandsforretningen er hyggeligt indrettet med en separat stue til samtaler med pårørende, og vi har vort eget kølekapel samt et mindre, privat kapellokale, som pårørende kan benytte til den sidste helt personlige afsked eller blot til en stille enestund med den kære, de lige har mistet.

Omsorg og personlig kontakt

For bedemændene hos os er den personlige kontakt og samtale meget vigtig. Vi føler at det giver den bedste tillid og tryghed, at du som pårørende kan sætte ansigt på den bedemand, der skal rådgive og varetage en forestående bisættelse eller begravelse af et menneske, som du holder af. Du bestemmer selvfølgelig selv, om vi skal mødes hjemme os dig i vante og trygge omgivelser eller i vores hyggelige begravelsesforretning i Middelfart.​​

Vi sørger altid for at rådgive dig grundigt, også i forhold til alternative begravelsesmuligheder.

Hvis du har brug for det, og vi kan naturligvis hjælpe dig med ansøgning om tilskud og begravelseshjælp.

​Når vi har afsluttet samtalen, og de pårørende har truffet deres valg og fået et prisoverslag, vil den lokale bedemand i Middelfart de kommende dage varetage det praktiske og de formelle opgaver, så alt er klar, når højtideligheden i kirke eller kapel finder sted.​

Gravstensudstilling

Uden for begravelsesforretningen i Middelfart har vi, i samarbejde med Danske Stenhuggerier, etableret en gravstensudstilling, der kan give inspiration til valg af gravsten.

Udstillingen er åben for alle interesserede.