Fredericia Begravelsesforretning

Ludvig Andersens eftf.

​6. Julivej 85
7000 Fredericia

Tlf.: 75 93 09 09
E-mail: syd20@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kristian Bechmann

Eksamineret bedemand

Bedemand siden 1996.

Uddannet ved Børge Laursen Begravelsesforretning i Fredericia.

Tidligere haft forskellige konsulentjobs.

Connie Langvad

Eksamineret og diplomudd. bedemand

Bedemandsassistent fra 2008-2010. Uddannet bedemand i 2010 og Diplomuddannet bedemand i 2020.

Tidligere Diakon og plejehjemsassistent og arbejdet på psykiatrisk bosted.

Marianne Kristensen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent i 2018-2019. Uddannet bedemand i 2019.

Tidligere Social og Sundhedsassistent og Social mentor ved Vejen Kommune. Arbejdet i psykiatriske bofællesskaber.

Karin Klingenberg

Eksamineret bedemand

Uddannet bedemand i 2000

Arbejdet som bedemand i Vejle og Trekantsområdet siden. Senest hos Bedemand Berner.

Gunnar Bundgaard

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

​I Ludvig Andersens Begravelsesforretning ved vi, at der er store følelser forbundet med at miste et menneske, der har stået dig nær. Ikke alene skal du rumme og bearbejde det store tab, du skal også tage stilling til alt det praktiske i forbindelse med planlægning af begravelsen/bisættelsen.

Somme tider har afdøde efterladt papirer, hvor hans eller hendes ønsker er nedfældet. Er dette ikke tilfældet, og har I ikke talt om det inden vedkommende gik bort, skal beslutningerne tages af de efterladte.

Lokal bedemand med årelang erfaring

​Når du er tilknyttet en lokal bedemand fra Ludvig Andersens Begravelsesforretning, gennemgår vi grundigt alle forskellige muligheder. Vores bedemænd har gennem mange år bistået pårørende i Fredericia og opland med at arrangere bisættelser og begravelser. Vores bedemænd har derfor ikke bare et tæt samarbejde med præster og kirkemedarbejdere i Fredericia, de har også et indgående kendskab til de forskellige kirkegårde i området.

Professionel rådgivning og rimelige priser på begravelse og bisættelse

​Med en lokal bedemand fra Ludvig Andersens Begravelsesforretning i Fredericia kan du være tryg ved, at intet bliver glemt eller overladt til tilfældigheder, og at prisen for vores ydelser er konkurrencedygtige uden vores bedemænd behøver gå på kompromis med vores høje serviceniveau.​ Vi hjælper dig med alt det praktiske og kan også hjælpe med ansøgning om tilskud og begravelseshjælp , hvis du har brug for det.

Med flere lokale afdelinger har vi altid en bedemand lige i nærheden af dig

​Derfor får du både en pris, du kan være tilfreds med, og samtidig kan du være helt sikker på, at din bedemand er hos dig gennem hele forløbet, så du kan planlægge en sidste afsked, der er helt som afdøde eller de efterladte ønsker den. Med godt lokalkendskab kan vi ikke alene hjælpe dig med ceremonien, men vi kan også hjælpe i forbindelse med planlægning af et eventuelt efterfølgende kaffebord.

Vi kan mødes hjemme hos dig eller i vores hyggelige lokaler

​Vælger du en bedemand fra Ludvig Andersens Begravelsesforretning, bestemmer du naturligvis selv, hvor samtalen skal foregå. Du kan både vælge at mødes i en af vores forretninger eller hjemme hos dig, hvis det passer bedre, og vi afholder naturligvis samtaler, når det passer dig bedst.

Kontakt en bedemand i Ludvig Andersens Begravelsesforretning nu

​Vi har altid en bedemand klar til at rådgive på telefonen, så ring trygt på 75 93 09 09, eller send os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.​