Ring til Houkjær Begravelse i Horsens

Bedemand i Horsens

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Horsens Bedemandsforretning

Hans Peter Bisgaards eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Heidi Due
Eksamineret Bedemand
Andreas Kjøller
Eksamineret Bedemand
Lisa Jeppesen
Eksamineret bedemand
Mette Louise Knudsen
Eksamineret Bedemand
Peder Jensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Horsens Bedemandsforretning er din lokale bedemand

Her hos Horsens Bedemandsforretning – Warburg og Brydes eftf. – tilbyder vi både hjælp til begravelser, bisættelser og empatisk rådgivning ved dødsfald i og omkring Horsens. Vi har mange års erfaring som bedemænd og ved, at der er brug for særlig hjælp og støtte i perioden efter at have mistet en nærtstående.

Vi er en del af Houkjær Begravelse, som er et stærkt fagligt bedemandsfællesskab, hvor vi står for lokalkendskab og professionel service i og omkring Horsens. I Houkjær Begravelse har vi ikke glemt de lokale traditioner og den lokale historie. Vi har blot samtidig fokus på en moderne og bæredygtig drift til gavn for de familier, der benytter vores hjælp. På denne måde kan vi yde den bedste støtte til dig, der har brug for en ekstra hånd efter at have mistet en kær.

Begravelse og bisættelse efter jeres ønske

Uanset om du ønsker en begravelse eller bisættelse i Horsens og omegn, er vores erfarne bedemænd klar til at hjælpe dig gennem hvert skridt af processen. I får glæde af vores lokalkendskab og professionalisme allerede fra du ringer til os og i særdeles i samtalen, som vi kan tage i vores forretning eller hjemme hos jer. Her guider vi jer roligt gennem alt det, I skal tage stilling til, vi præsenterer jer for en fair pris, der holder, og din lokale bedemand følger jer hele vejen. Bedemanden koordinerer med præst, graver, blomsterhandler og stenhugger, sørger for det nødvendige papirarbejde og søger begravelseshjælp til jer.

Professionel begravelsesforretning i Horsens: Støtte til begravelse og bisættelse med lokalt kendskab

Horsens Bedemandsforretning er ISO 9001 certificeret – ligesom alle afdelinger af Houkjær Begravelse. Det er jeres sikkerhed for, at kvaliteten af vores service og arbejde løbende bliver kontrolleret. Hvis du søger yderligere information om, hvordan vores erfarne bedemænd kan assistere dig, er du hjertelig velkommen til at besøge vores begravelsesforretning. Her kan vi mødes til en uforpligtende samtale om dine behov eller guide i at udfylde Min Sidste Vilje. På den måde kan vi sammen drøfte både begravelse og bisættelse i Horsens samt hvordan dine personlige ønsker kan praktiseres i forhold til de lokale muligheder.

Hos Horsens Bedemandsforretning har vi hjulpet folk med at tage afsked med deres nærmeste i mange år, og har du behov for hjælp igennem den svære periode, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ved, at alle har deres helt egen måde at sige farvel på, og uanset, hvordan du ønsker at tage afsked, har vi kompetencerne. Hver bedemand hos os er eksamineret og har det mål at tilbyde omfattende støtte og vejledning i en vanskelig tid. Vi forstår, hvor essentielt det er at skabe en værdig og meningsfuld afsked.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed