Ring til Houkjær Begravelse i Horsens

Bedemand i Horsens

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Horsens Bedemandsforretning

Hans Peter Bisgaards eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Andreas Kjøller
Eksamineret Bedemand
Lisa Jeppesen
Eksamineret bedemand
Mette Louise Knudsen
Eksamineret Bedemand
Peder Jensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Horsens Bedemandsforretning er din lokale bedemand

Her hos Horsens Bedemandsforretning – Warburg og Brydes Eftf. – tilbyder vi hjælp til begravelser, bisættelser og empatisk rådgivning ved dødsfald i og omkring Horsens. Vi har mange års erfaring som bedemænd og ved, at der er brug for særlig hjælp og støtte i perioden efter at have mistet en nærtstående.

Vi er en del af Houkjær Begravelse, som er et stærkt fagligt bedemandsfællesskab, hvor vi står for lokalkendskab og professionel service i og omkring Horsens. I Houkjær Begravelse har vi ikke glemt de lokale traditioner og den lokale historie. Vi har blot samtidig fokus på en moderne og bæredygtig drift til gavn for de familier, der benytter vores hjælp. På denne måde kan vi yde den bedste støtte til dig, der har brug for en ekstra hånd efter at have mistet en kær.

Begravelse og bisættelse efter jeres ønske

Uanset om du ønsker en begravelse eller bisættelse i Horsens og omegn, er vores erfarne bedemænd klar til at hjælpe dig gennem hvert skridt af processen. I får glæde af vores lokalkendskab og professionalisme allerede fra du ringer til os og i særdeles i samtalen, som vi kan tage i vores forretning eller hjemme hos jer. Her guider vi jer roligt gennem alt det, I skal tage stilling til, vi præsenterer jer for en fair pris, der holder, og din lokale bedemand følger jer hele vejen. Bedemanden koordinerer med præst, graver, blomsterhandler og stenhugger, sørger for det nødvendige papirarbejde og søger begravelseshjælp til jer.

Professionel begravelsesforretning i Horsens: Støtte til begravelse og bisættelse med lokalt kendskab

Horsens Bedemandsforretning er ISO 9001 certificeret – ligesom alle afdelinger af Houkjær Begravelse er. Det er jeres sikkerhed for, at kvaliteten af vores service og arbejde løbende bliver kontrolleret. Hvis du søger yderligere information om, hvordan vores erfarne bedemænd kan assistere dig, er du hjertelig velkommen til at besøge os i Horsens Bedemandsforretning. Her kan vi mødes her på Bjerrevej til en uforpligtende samtale om dine behov eller guide i at udfylde Min Sidste Vilje. På den måde kan vi sammen drøfte både begravelse og bisættelse i Horsens, samt hvordan dine personlige ønsker kan praktiseres i forhold til de lokale muligheder.

Hos Horsens Bedemandsforretning har vi hjulpet pårørende med at tage afsked med deres nærmeste i mange år, og har du behov for hjælp igennem den svære periode, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ved, at alle har deres helt egen måde at sige farvel på, og uanset, hvordan du ønsker at tage afsked, har vi kompetencerne. Hver bedemand hos os er eksamineret og har det mål at tilbyde omfattende støtte og vejledning under hele forløbet. Vi forstår, hvor essentielt det er at skabe en værdig og meningsfuld afsked.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.