Ring til Houkjær Begravelse i Skærbæk

Bedemand i Skærbæk

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Skærbæk Begravelsesforretning

Skov Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Tine Nielsen
Eksamineret bedemand
Mette Grumsen
Eksamineret bedemand
Troels Giversen
Eksamineret bedemand
Hanne Hjørngaard
Eksamineret bedemand
Alexandra Brandi
Eksamineret bedemand
Nicki Løbner
Eksamineret bedemand
Nikolaj Rebsdorf
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Skærbæk Begravelsesforretning er din lokale bedemand

I 2006 overtog vi Møllers Begravelsesforretning efter Irena Toft, der havde ført hendes fars begravelsesforretning videre i 40 år. I dag er forretningen en del af Houkjær Begravelse. Som erfarne bedemænd har vi dyb respekt for traditionen og vigtigheden af at skabe en personlig og meningsfuld afsked. Når vi planlægger højtideligheden, er det vores mål at imødekomme de individuelle ønsker og behov for de pårørende. Den indledende samtale danner grundlaget for hele processen, og her er vi opmærksomme på detaljerne, såsom cpr.nr. på afdøde og eventuel ægtefælle. I behøver dog ikke finde andre dokumenter frem. Dette første møde, der varer cirka en time, kan foregå i hjemmet eller i vores bedemandsforretning.

Gennem vores erfaring og engagement i bisættelser og begravelser, stræber vi efter at skabe en unik afsked, der ærer og mindes den afdøde på en værdig måde.

Få hjælp til begravelse og bisættelse

Vores erfarne bedemænd i Skærbæk Begravelsesforretning står klar til at guide dig gennem hele forløbet med begravelse og bisættelse.

Vi forstår vigtigheden af en personlig og værdig ceremoni, hvor vi skaber rum til at ære og mindes den afdøde. Som professionelle bedemænd er vi dedikerede til at støtte dig og dine pårørende i denne følsomme tid.

Vi tilbyder rådgivning og hjælp til alle aspekter af arrangementet, lige fra praktiske detaljer til valg af kiste, blomster, bestilling af annonce og gravsten. Vores mål er at lette byrden ved at tage os af de nødvendige opgaver, så du kan fokusere på at sige farvel på din egen måde. Kontakt os for en samtale omkring begravelse, bisættelse og alt hvad dertil hører.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed