Ring til Houkjær Begravelse i Esbjerg

Bedemand i Esbjerg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Esbjerg-Fanø Begravelse

Skov Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Tine Nielsen
Eksamineret Bedemand
Mette Grumsen
Eksamineret Bedemand
Troels Giversen
Eksamineret bedemand
Hanne Hjørngaard
Eksamineret bedemand
Alexandra Brandi
Eksamineret Bedemand
Nicki Løbner
Eksamineret Bedemand
Nikolaj Rebsdorf
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Esbjerg-Fanø Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Hos Skov Madsen Bedemandsforretning får du en bedemand, der har stort lokalt kendskab til Esbjerg og omegn. Det betyder, at du får erfaren rådgivning i, hvilke muligheder der er for bisættelser og begravelser – enten kirkelige eller borgerlige – i Esbjerg.

Vores kendskab til kirker, kapeller, præster, gravsteder, lokaler til mindehøjtidelighed og andet betyder, at du får en bedemand, der hjælper dig med at få overblik over dine muligheder. På den måde kan vi sammen arrangere en bisættelse eller begravelse, så din kære får en personlig og værdig afsked i vedkommendes ånd.

Bedemandsforretning i Esbjerg

Vi forstår dybden af sorgen og det ansvar, der følger med at arrangere en værdig afskedsceremoni. Vores erfarne team er specialiseret i både begravelser og bisættelser og er dedikerede til at være din støtte fra du kontakter os, til begravelse eller bisættelse er gennemført og urnen er overleveret. Vi står klar til at hjælpe med at skabe en mindeværdig højtidelighed, der ærer det liv, I har haft sammen.

Din lokale begravelsesforretning i Esbjerg

Hos Houkjær Begravelse er vi stolte af at være en lokal bedemandsforretning i Esbjerg-området. Vores tætte forbindelse til samfundet omkring os giver dig en unik mulighed for at få personlig støtte til begravelsen eller bisættelsen.

Begravelse og bisættelse i Esbjerg

Hos Skov Madsen Bedemandsforretning i Esbjerg, som i dag er overtaget af Houkjær Begravelse, møder du eksaminerede og erfarne bedemænd. Samtidig kan vi trække på specialviden fra kolleger i firmaets øvrige afdelinger, så vi er beredt til alle udfordringer.

Vejledning og omsorg i en svær tid

Din lokale bedemand tager ansvaret for alle detaljerne frem mod bisættelsen eller begravelsen. Før vi gør noget, har vi en samtale hjemme hos jer eller i vores forretning, hvor vi taler om jeres ønsker til afskedsforløbet. I bliver præsenteret for et prisoverslag, som I kan regne med, og når vi har en klar aftale, sørger vi for at kontakte præsten, lægge jeres kære til rette i kisten, bestille blomster og søge om begravelseshjælp til jer. Blot for at nævne nogle af bedemandens serviceopgaver.

Vi forstår, hvor overvældende det kan være at håndtere alle aspekter af en begravelse eller bisættelse. Derfor kan du forvente professionel vejledning og omsorg fra os. Under hele forløbet kan du kontakte os så ofte, du ønsker, for at føle dig sikker på, at det bliver en smuk afsked.

Kontakt os for begravelse og bisættelse i Esbjerg

Houkjær Begravelse er din pålidelige partner, når det kommer til begravelser og bisættelser i Esbjerg. Vi sætter en ære i at støtte dig og din familie gennem denne udfordrende tid med respekt og professionalisme. Kontakt os for mere information eller for en samtale om Min Sidste Vilje, mens du er i live.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre. Sokkel og kantlister er af hurtigvoksende piletræ. Polstret med hør både i låg og underkiste. Pude og dyne er også i hør.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed