Ring til Houkjær Begravelse i Silkeborg

Bedemand i Silkeborg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Silkeborg Begravelse

Gert Kristoffersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Marianne Duelund
Bedemand
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Gert Kristoffersen
Eksamineret bedemand
Betina Jespersen
Bedemand
Malene Doktor
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Silkeborg Begravelsesforretning er din lokale bedemand

I Begravelsesforretningen Gert Kristoffersen Eftf. – Resenbro får du hjælp af erfarne bedemænd til at skabe præcis den afsked, du ønsker.

Vi ved, at der altid kommer mange følelser i spil, når du mister en, du holder af. Af samme årsag kan det virke uoverskueligt at skulle have styr på alle de praktiske foranstaltninger, der er i forbindelse med at tage afsked og arrangere en begravelse eller bisættelse. Det er her, vores empatiske og erfarne bedemænd træder til. Vi kan hjælpe dig med at planlægge og udføre den ceremoni, du skal holde. Vi kan rådgive og vejlede om de mange spørgsmål, der opstår. Og vi kan hjælpe dig med de praktiske ting, der også er mange af efter et dødsfald og inden begravelsen eller bisættelsen.

Hos os møder du en lokal bedemand, der er med dig i det omfang, du ønsker, og vi står til rådighed for dig gennem hele dit forløb.

Bedemand i Silkeborg - fokus på jeres ceremoni

Hos os får du en bedemand, der tror på, at alle fortjener en værdig afsked. Det er vigtigt, at du får sagt ordentligt farvel til den person, du holdt af, og derfor vil du også opleve nærværende og ordentlig service hos os. Som noget af det første aftaler vi en samtale hjemme hos jer eller hos os i bedemandsforretningen. Her planlægger vi sammen den begravelse eller bisættelse, som I ønsker den skal være. Bagefter sørger vi for det nødvendige papirarbejde og koordinerer med præst, graver, stenhugger, blomsterhandler og hvem, der iøvrigt er brug for. Det kunne være en musiker, hvis I ønsker at lytte til afdødes yndlingsmelodi.

Når har aftalt forløbet, giver din bedemand dig et retvisende og gennemsigtigt billede af, hvad alle omkostningerne bliver ved bisættelsen eller begravelsen. På den måde ender du ikke ud med uventede regninger.

Begravelse og bisættelse i Silkeborg og omegn

Vores store lokale kendskab til Silkeborg og omegn er også din tryghed for, at du får vejledning i valg af kapel, præst, lokale til en eventuel mindesammenkomst og andre relevante ønsker.

Du er meget velkommen til at kontakte din bedemand i Silkeborg. Vores telefoner er åbne døgnet rundt – også i weekender og på helligdage –så du altid har tryghed for at kunne komme i kontakt med en bedemand.

Vær sikker på, at den sidste afsked med din kære bliver efter dine ønsker – kontakt Begravelsesforretningen Erik Rasmussens Eftf. Alderslyst – din bedemand i Silkeborg – og tal med en af vores bedemænd.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed