Ring til Houkjær Begravelse i Børkop

Bedemand i Børkop

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Børkop Begravelsesforretning

Ludvig Andersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Lisbeth Andersen
Eksamineret og diplom
Kristian Bechmann
Eksamineret bedemand
Connie Langvad
Eksamineret og diplom
Marianne Kristensen
Eksamineret bedemand
Gunnar Bundgaard
Eksamineret bedemand
Karin Klingenberg
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Børkop Begravelsesforretning er din lokale bedemand

​​Begravelsesforretningen i Børkop blev grundlagt af bedemand Ludvig Andersen fra sin private bopæl i 1963, og begravelsesforretningen er i dag en del af Houkjær Begravelse og beliggende på Søndergade 3 midt i Børkop by nær Vejle.

​Den lokale tilstedeværelse gør, at du kan få råd og vejledning fra en lokal bedemand i Børkop til at træffe de valg, du nødvendigvis må træffe, når du lige har mistet en af dine kære og skal have praktisk hjælp af en bedemand til en kommende bisættelse eller begravelse.

Vores bedemænd kender lokalområdet og dets sogne, og vores rådgivning er ikke bare professionel men også nærværende. Med godt lokalkendskab kan vi ikke blot rådgive vedr. selve højtideligheden, vi kan også hjælpe med at arrangere eventuelt efterfølgende mindesammenkomst eller kaffebord.

Mød vores bedemænd i Børkop eller hjemme hos dig

Vi sætter en ære i den tætte og personlige kontakt med vores pårørende, da det er denne relation, der skaber tillid og tryghed i en svær tid. Valget mellem at mødes med din lokale bedemand enten i vores begravelsesforretning i Børkop eller hjemme i dine vante omgivelser er helt op til dig. Vi vil gøre, hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker og behov, så du føler dig så komfortabel som muligt under processen.

Vores eksaminerede bedemænd er erfarne med at guide og støtte dig gennem alle aspekter af begravelse og bisættelse, og skulle der opstå sjældne udfordringer, har vi i kraft af kollegerne i Houkjær Begravelse altid en ekspertviden at trække på. Vores mål er at skabe en atmosfære af tryghed og omsorg, hvor du kan føle dig støttet og forstået gennem hele forløbet.

Få et tilbud på begravelse eller bisættelse

Efter samtalen med bedemanden vil du modtage et detaljeret skriftligt prisoverslag, der indeholder de besluttede produkter og ydelser, der er brug for til en begravelse eller bisættelse. Det er priser, der holder, medmindre du bestiller ekstra ydelser undervejs.

I dagene op til den planlagte højtidelighed vil vores lokale bedemand i Børkop sørge for at håndtere alle de nødvendige, praktiske og formelle opgaver. Dette giver dig mulighed for at fokusere på din egen omsorg samt opretholde kontakten med dine nærmeste i denne følsomme tid. Vi giver en personlig og nærværende service, og vi stræber efter at lette byrden ved at tage os af de praktiske aspekter omkring den bisættelse eller begravelse, vi skal arrangere, så det bliver et smukt minde om den kære.

Få en borgerlig begravelse

​Er afdøde ikke medlem af Folkekirken, eller ønskes der af andre årsager en borgerlig begravelse, står vores bedemænd naturligvis også til rådighed med hjælp og vejledning. Vores bedemænd i Ludvig Andersens Begravelsesforretning i Børkop er neutrale rådgivere, uanset trosretning, og tager altid afsæt i afdødes liv og de ønsker, afdøde eller de pårørende måtte have.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed