Ring til Houkjær Begravelse i Herning

Bedemand i Herning

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Herning Begravelse

Genegas eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Hans Pedersen
Eksamineret bedemand
Anna Dupont
Eksamineret bedemand
Thorkild Vad
Eksamineret bedemand
Jørgen Jørgensen
Eksamineret bedemand
Heidi Laugesen
Eksamineret Bedemand
Anita Krarup
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Herning Begravelse er din lokale bedemand

Sorgen fylder alt, når man mister, og det kan være svært og uoverskueligt at tage stilling til alle de praktiske gøremål i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Hos Herning Begravelse er vi din støtte i sorgen og kan hjælpe med alt det, der skal arrangeres og planlægges i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Herning Begravelse er en del af Houkjær Begravelse, som er ISO9001 certificeret. Et kvalitetsstempel, som sikrer dig høje etiske standarder i alle vores forretninger. Vær tryg ved, at vi behandler afdøde med stor værdighed og respekt, har gennemsigtige priser og leverer et retvisende billede af omkostningerne, før vi gør noget.

Få ro omkring jeres begravelse eller bisættelse

I får naturligvis den tid og ro, I behøver til at bearbejde sorgen, og I bestemmer selv, om vi skal stå for alt i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen eller blot hjælpe med dele af den. Det aftaler vi nærmere under vores samtale, som kan foregå i vores forretning eller hos jer i hjemmet.

Hver bedemand ved Herning Begravelse har lang erfaring og kender vigtigheden af en personlig og smuk begravelse eller bisættelse. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sætte dine og afdødes ønsker i fokus, så dagen bliver præcis, som I ønsker. Det gælder også, hvis I ønsker, at vi skal forestå en borgerlig ceremoni uden præst.

Begravelse og bisættelse i Herning

Du er altid velkommen hos Houkjær Begravelsesforretning i Herning. Vi kan tage en gratis samtale om Min sidste Vilje, så du har en erfaren og empatisk bedemand ved din side, mens du besvarer de mange spørgsmål. Det er en stor hjælp for dine pårørende, at du har nedfældet dine ønsker til den begravelse eller bisættelse, de en dag skal stå med ansvaret for. Vi guider gerne, fordi vi forstår, hvor vigtigt det er at holde en værdig og personlig begravelse eller bisættelse.

Din lokale bedemandsforretning i Herning

Herning Begravelse har et indgående lokalkendskab, og vores store lokalkendskab i Midt- og Vestjylland er også jeres tryghed for, at I får den bedste vejledning i valg af fx kapel, præst eller lokale til en eventuel mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen.
I din lokale bedemandsforretning er vi tæt på, og vores eksaminerede bedemænd står klar til at yde professionel rådgivning og empatisk service – lige fra I ringer til vi har løst den sidste opgave i forbindelse med bisættelse, begravelse eller urnenedsættelse.

Kontakt os for begravelse og bisættelse i Herning

Houkjær Begravelse er din erfarne bedemand og pålidelige partner, når det handler om begravelser og bisættelser i Herning. Kontakt vores bedemandsforretning for mere information eller for at aftale en personlig samtale. Vores bedemand er aldrig længere væk end en telefonopringning.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed