Ring til Houkjær Begravelse i Ringe

Bedemand i Ringe

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ringe Begravelse

Værdig Afskeds eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Christian Eiser
Eksamineret bedemand
Dorte Vestergård Jensen
Eksamineret bedemand
Charlotte Grell
Eksamineret bedemand
Lars Rasmussen
Eksamineret bedemand
Karen-Marie Larsen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Ringe Begravelsesforretning er din lokale bedemand

På vores adresse på Jernbanegade i Ringe finder du Houkjær Begravelse, Værdig Afskeds Eftf.. Beliggenheden er central og nem at finde. Vi befinder os kun et stenkast fra Ringe Station i centrum.

Hos Houkjær Begravelse, Værdig Afskeds Eftf. er vi fleksible, både hvad angår rådgivning og planlægning af begravelsesforløbet. I kan ringe døgnet rundt, når det passer jer. I er velkomne til at komme ind i vores lokale bedemandsforretning, eller vi kan tage samtalen hjemme hos jer. Vær ikke bange for at udtrykke jeres ønsker til udsyngning eller andet, der skal ske, når vi lægger jeres kære i kiste, for vi er en begravelsesforretning med engageret fokus på mennesker og omsorg.

Du er altid velkommen til at få et uforpligtende prisoverslag af en os lokale bedemænd fra vores bedemandsforretning i Ringe. Før vi gør noget, laver vi en klar aftale med gennemsigtige priser, og I kan også være sikre på, at det prisoverslag, I skriver under på, altid vil være gældende, såfremt I ikke har ønsket ændringer på bestillingen af services og produkter undervejs.

Din lokale begravelsesforretning i Ringe

Når I har brug for hjælp, er vi klar. Vi guider jer gennem hele processen efter et dødsfald, og vi har erfaring med alt fra rådgivning, over de praktiske løsninger til planlægning af en smuk højtidelighed. Vi lytter til jeres ønsker og kender de lokale forhold, så vi kan vejlede jer om mulighederne. Vi har også erfaringen til at inspirere jer til, hvordan netop jeres højtidelighed skal foregå.

Værdig Afsked er opkøbt af Houkjær Begravelse. I finder os i de samme lokaler, og forretningen er bemandet af eksaminerede bedemænd med lokalkendskab, således at I kan få den bedst mulige service midt i en svær tid.

Din lokale bedemand sikrer, at I bliver behandlet med den største respekt, empati og ikke mindst ærlighed. Hver af os er som bedemand dedikeret til at hjælpe med faglighed og kvalitet.

Mindeværdig begravelse eller bisættelse

Som bedemænd er vi her for at bistå dig under hele processen med planlægning af en respektfuld afsked. Ved en bisættelse er vores mål at skabe en værdig og mindeværdig højtidelighed, der ærer den afdødes liv. Vi tilbyder omfattende støtte og vejledning, så du kan træffe de rigtige valg for at det bliver en bisættelse helt efter dine og din kæres ønsker. Som erfarne bedemænd sørger vi for alle praktiske aspekter og formelle opgaver, så du kan fokusere på at mindes og ære den elskede, du har mistet. Vores mål er at skabe en personlig og smuk begravelse eller bisættelse, der afspejler afdødes liv og værdier.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed