Ring til Houkjær Begravelse i Viborg

Bedemand i Viborg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Viborg Begravelse

Bundgaards eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Malene Doktor
Bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Niels-Erik Bundgaard
Eksamineret bedemand og diplom
Betina Jespersen
Bedemand
Marianne Duelund
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Viborg Begravelse er din lokale bedemand

Hos os i Viborg Begravelse bliver en højtidelighed planlagt efter jeres individueller ønsker og behov. På den måde bliver det en værdig og personlig begravelse eller bisættelse eventuelt med efterfølgende mindesammenkomst – som vi selvfølgelig også er behjælpelig med.

Vores lokalkendskab er jeres fordel. I har let adgang til vores bedemandsforretning, vores erfarne bedemænd kender forhold og traditioner i Viborg og omegn, og allerede under vores samtale kan din bedemand matche jeres ønsker med vores viden om, hvilke muligheder I har. Samtalen slutter naturligvis med, at I får et retvisende prisoverslag.

Vi er her for at støtte dig gennem hele processen, og træk endelig på vores ekspertise i alt fra planlægningen til gennemførelsen af en bisættelse og begravelse.

Bedemand i Viborg og omegn

Viborg Begravelses dedikerede bedemænd er veluddannede og kan guide jer empatisk frem til at træffe de bedste valg ud fra jeres ønsker til en smuk og respektfuld afsked. Jeres bedemand har erfaring med mange måder at holde en begravelse eller bisættelse på. Vi har ideer og kontakter til bl.a. musikere, som I kan trække på for at skabe en ceremoni i afdødes ånd.

Når vi har aftalerne på plads, hjælper vi med alt fra ilægning i kiste og evt. udsyngning over bestilling af blomster og indrykning af annoncer til koordinering med præst, graver, stenhugger og eventuelt krematorie. Jeres bedemand sørger for den nødvendige dokumenthåndtering og søger naturligvis også begravelseshjælp til jer. Under hele forløbet er vi her i Viborg Begravelse for at give den nødvendige støtte.

Begravelse og bisættelse i Viborg og omegn

Hos Viborg Begravelse kan du til enhver tid få en gratis vejledning i at udfylde ‘Min Sidste Vilje’. Det vil være en stor hjælp til dine kære, hvis du har noteret, om du ønsker at begravelse eller bisættelse, om der skal være en højtidelighed, om urnen skal sættes i jorden eller asken spredes over havet. Blot for at nævne nogle af valgmulighederne. Under et møde med din lokale bedemand i Viborg kan du få det hele talt godt igennem.

Når dødsfaldet sker, står vores erfarne bedemænd i Viborg Begravelse klar til at hjælpe de efterladte med at arrangere en værdig afsked ved enten en bisættelse eller en begravelse. Som dedikerede bedemænd er vores fornemste opgave at støtte dig i den svære tid og guide dig gennem processen. Kontakt os for mere information om vores tjenester inden for bisættelse og begravelse, og hvordan vi kan lette processen for dig og dine nærmeste.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed