Ring til Houkjær Begravelse i Varde

Bedemand i Varde

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Varde Begravelsesforretning

Skov Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Tine Nielsen
Eksamineret bedemand
Mette Grumsen
Eksamineret bedemand
Troels Giversen
Eksamineret bedemand
Hanne Hjørngaard
Eksamineret bedemand
Alexandra Brandi
Eksamineret bedemand
Nicki Løbner
Eksamineret bedemand
Nikolaj Rebsdorf
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Varde Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Hos Skov Madsen Bedemandsforretning har vi specialiseret os i at guide pårørende gennem processen med at arrangere en begravelse eller bisættelse i Varde. I vil møde en empatisk og veluddannet bedemænd, som tager en rolig samtale med jer hjemme hos jer eller i vores bedemandsforretning. Her gennemgår vi alle spørgsmål i detaljer, og når planen er klar, forelægger din bedemand et retvisende prisoverslag, inden sagen går i gang.

Vi anerkender, at hver familie har unikke ønsker og behov i forhold til det sidste farvel. Med faglighed og empati vil din bedemand orientere dig om mulighederne og bidrage med forslag, der kan sikre en smuk bisættelse eller begravelse. Vores mål er at lette byrden for jer, så du og din familie og venner ved bisættelsen eller begravelsen kan mindes jeres kære så uforstyrret som muligt.

Professionel assistance til begravelse og bisættelse i Varde

Jeres lokale bedemænd i Varde har stort lokalkendskab, som giver den største garanti for en velgennemført højtidelighed ved en begravelse eller bisættelse på Varde egnen. Vi kender de lokale skikke og samarbejdspartnere, og derfor kan vi give en grundig vejledning.

Ud fra vores samtale, sørger jeres erfarne bedemand for at anmelde dødsfaldet, klare den nødvendige dokumenthåndtering, sørge for kørsler og andre praktiske opgaver samt koordinere med bl.a. præst, kirkegård og krematorie.

Efterfølgende kontakter præsten jer som pårørende, og sammen aftaler I alt det, der foregår under selve højtideligheden. Vi er jeres faste støtte før og efter højtideligheden, og denne service yder vi med respekt, værdighed og omtanke. Vi sætter en ære i, at I får en begravelse eller bisættelse, som I ønsker den. Ring når som helst, hvis I har mistet en kær, så kan vi sammen aftale en højtidelighed, der ærer den afdødes liv og sikrer jer en mindeværdig afskedsstund.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed