Ring til Houkjær Begravelse i Ribe

Bedemand i Ribe

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ribe Begravelsesforretning

Skov Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Tine Nielsen
Eksamineret bedemand
Mette Grumsen
Eksamineret bedemand
Troels Giversen
Eksamineret bedemand
Hanne Hjørngaard
Eksamineret bedemand
Alexandra Brandi
Eksamineret bedemand
Nicki Løbner
Eksamineret bedemand
Nikolaj Rebsdorf
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Ribe Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Efter fusionen i september 2008 mellem Ribe Begravelsesforretning og Skov Madsen Bedemandsforretning er vores fælles forretning nu strategisk placeret i bymidten, direkte overfor Domkirken. Siden oktober 2021 desuden en del af Houkjær Begravelse.
Få hjælp og sparring til begravelse og bisættelse
Vores dygtige bedemænd har et bredt erfaringsgrundlag og står klar til at hjælpe med alle aspekter af begravelse, bisættelse og bedemandstjenester. Vi anerkender vigtigheden af en individuel og personlig tilgang til hvert enkelt afsked, og derfor indleder vi altid processen med en samtale med jer som pårørende. Gennem dialogen tilrettelægger vi den ønskede afsked i overensstemmelse med jeres ønsker og behov. Vores engagement og ekspertise inden for området sikrer en værdig afsked med jeres kære.

Din lokale bedemand i Ribe

Vores erfarne bedemandsforretning tilbyder omfattende assistance ved bisættelse og begravelse. Uanset om I ønsker at mødes i vores bedemandsforretning eller i jeres eget hjem, vil I møde en veluddannet og dedikeret bedemand, der er klar til at hjælpe. For at kunne arrangere og koordinere alt det praktiske, skal vi blot bruge cpr. nr. på afdøde, ægtefælle samt anmelderen af dødsfaldet. Vi tager os af anmeldelsen af dødsfaldet og sikrer aftaler med kirke, præst, kirkegård og krematorie.

Den personlige kontakt er essentiel for os, og vi ønsker at skabe en omsorgsfuld og meningsfuld afsked. Præsten vil tage direkte kontakt til jer for at planlægge og tilrettelægge højtideligheden efter jeres ønsker. Vores erfarne bedemand er her for at støtte jer hele vejen igennem denne følsomme tid med respekt og professionalisme.

Professionel assistance til begravelse, bisættelse og afsked i Ribe

Vores erfarne bedemænd har specialiseret sig i at tilbyde omfattende assistance inden for begravelse, bisættelse og alt, hvad der hører dertil. Vi forstår, hvor vigtigt det er at kunne sige farvel på den rette måde, også hvis det er uden højtidelighed eller blot en afskedssammenkomst i hjemmet. Vi tilrettelægger afskeden i tæt samarbejde med jer.

Vores ekspertise inden for området betyder, at vi kan håndtere alle de praktiske opgaver og formaliteter i forbindelse med bedemandshvervet. Uanset om det er en begravelse eller en bisættelse, hjælper vi jer fra første opkald til jordbegravelse eller urnenedsættelsen. Vi er her for at sikre, at I får den nødvendige vejledning, støtte og omsorg, så I kan fokusere på at mindes jeres kære.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed