Ring til Houkjær Begravelse i Bording

Bedemand i Bording

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Bording Begravelsesforretning

Kurt Jespersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Marianne Duelund
Bedemand
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Gert Kristoffersen
Eksamineret bedemand
Betina Jespersen
Bedemand
Malene Doktor
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Bording Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Når du mister et menneske, du holder af, vil du typisk blive ramt af sorg og afsavn. Derfor kan det være svært samtidig at skulle forholde sig til de praktiske gøremål og detaljer, der skal tages stilling til i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Hos Bording Begravelsesforretning yder vi rådgivning og assistance ved dødsfald. Vi hjælper i det omfang, du ønsker det, og vi gør meget ud af at følge dine og afdødes ønsker til afskeden.

Få hjælp og støtte til begravelse og bisættelse

Vores erfarne bedemænd støtter og vejleder dig gennem alle de nødvendige valg i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Vi ved, hvor vigtigt det er at sige farvel på den rette måde, og derfor arbejder vi tæt sammen med dig for at skræddersy en personlig afskedsceremoni.

Gennem åbenhed og klar kommunikation præsenterer vi forskellige ydelser og muligheder, der passer til dine ønsker. Vi tilbyder den rette mængde hjælp og rådgivning, alt efter hvad du har brug for. Bording Begravelsesforretning er i dag en del af Houkjær Begravelse, hvor vi står til rådighed i den grad, du ønsker det. Vi lægger vægt på gennemsigtighed i hele processen og ønsker, at du er aktivt med i beslutningerne såsom valg af kiste og blomster, ruten på kapelturen og farven på rustvognen.

Rådgivning og omsorg hos din lokale bedemandsforretning i Bording

Når vi arbejder på at planlægge den sidste afsked med din kære, er det vigtigt, at det økonomiske aspekt også tages med i betragtning. Og da du ikke har nogen forudsætning for at vide, hvad de forskellige ydelser koster, er det vores opgave at fremlægge et retvisende billede af priserne. Vi går først i gang med de praktiske opgaver, når vi har en klar aftale. Din lokale bedemand sørger altså for, at behov og økonomi hænger sammen på den bedst mulige måde, så du ikke ender ud med at skulle betale et større beløb end beregnet.

Begravelsesforretningens historie rækker langt tilbage. Møbelhandler Chr. Munk drev begravelsesforretningen frem til 1987, hvorefter Kurt overtog forretningen. Kurt er stadig aktiv i forretningen men det er primært hans søn Kim Jespersen, der varetager de daglige opgaver.

Ønsker du hjælp til en værdig afsked? Vi tilbyder professionel assistance før og efter dødsfaldet, så du kan tage den rette beslutning for dine kære. Du er velkommen til en samtale om Min Sidste Vilje, ligesom du altid kan ringe med spørgsmål om dødsfald, bisættelse og begravelse når som helst. Vores lokale tilstedeværelse sikrer, at vi forstår dine behov og kender de lokale traditioner og kirker.

En erfaren bedemand kan tilbyde uvurderlig støtte, når du mister en, du har kær. Vores veluddannede bedemænd er her for at hjælpe dig med alle aspekter af en mindeværdig begravelse eller bisættelse. Vores mål er at lette byrden for jer efterladte og sikre, at din elskedes afsked er ærefuld og betydningsfuld.

Kontakt vores erfarne bedemænd for professionel og omsorgsfuld assistance i den svære tid.

Få en personlig dialog med Houkjær Begravelse i Bording

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed