Ring til Houkjær Begravelse i Brørup

Bedemand i Brørup

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Brørup Begravelsesforretning

Skov Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Tine Nielsen
Eksamineret bedemand
Mette Grumsen
Eksamineret bedemand
Troels Giversen
Eksamineret bedemand
Hanne Hjørngaard
Eksamineret bedemand
Alexandra Brandi
Eksamineret bedemand
Nicki Løbner
Eksamineret bedemand
Nikolaj Rebsdorf
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Brørup Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Vi sætter altid de pårørendes behov og ønsker i centrum, når vi tilrettelægger en værdig afsked. Gennem en nærværende samtale med familien rådgiver vi om de mange forskellige muligheder, der findes i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Vores erfarne bedemænd guider igennem de praktiske og følelsesmæssige overvejelser for at sikre, at hver detalje afspejler den afdødes liv og de pårørendes ønsker. Vi udfærdiger dødsanmeldelsen og skal derfor bruge cpr.nr. fra både den afdøde og anmelderen af dødsfaldet. Alle oplysninger behandles fortroligt, og hver enkelt dedikerede bedemand sikrer, at hele processen omkring bisættelse eller begravelse håndteres med respekt, omtanke og en stor forståelse for de involveredes følelser.

Din lokale bedemand i Brørup

Vores erfarne bedemænd arbejder tæt sammen med præster, kirker, krematorier og kirkegårde for at sikre en smidig og respektfuld planlægning af højtideligheden. Vi koordinerer og faciliterer kontakten med de forskellige involverede parter og sørger for, at alle detaljer falder på plads. Efter at have truffet aftaler med præsten, kirken, krematoriet og kirkegården, tager præsten personligt kontakt til de pårørende. Dette giver en individuel tilgang til planlægningen af højtideligheden, hvor præsten kan lytte til familiens ønsker og behov.

Som eksaminerede bedemænd kan vi også hjælpe, hvis ønsket er en borgerlig bisættelse eller begravelse uden præst. Vi aftaler tid og sted, hvad der skal foregå, og hvis I ønsker det, kan en af vores bedemænd holde talen og lede ceremonien.

Erfaren bedemand ved bisættelse og begravelse

Skov Madsen Begravelsesforretning i Brørup, som i dag er overtaget af Houkjær Begravelse, er bemandet med erfarne og lokalkendte bedemænd. Det giver tryghed, når du står over for at skulle sige farvel til en elsket person, for de kan med ro og empati støtte dig gennem processen med bisættelse, begravelse og alt, hvad der hører til. Vi lægger vægt på at skabe en personlig og værdig afsked, der afspejler den afdødes liv og efterlader et smukt minde. Vi følger jer hele vejen, og du kan altid få fat på os, når du har brug for vores hjælp.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed