Ring til Houkjær Begravelse i Middelfart

Bedemand i Middelfart

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Middelfart Begravelsesforretning

Svend Aage Pedersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Lisbeth Andersen
Eksamineret og diplomudd. bedemand
Kristian Bechmann
Eksamineret bedemand
Connie Langvad
Eksamineret og diplom
Marianne Kristensen
Eksamineret bedemand
Gunnar Bundgaard
Eksamineret bedemand
Karin Klingenberg
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Middelfart Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Gennem årene har vi set betydningen af at skabe en omfattende og nærværende støtte til pårørende, der står over for den svære opgave med at sige farvel til en elsket.

Vores bedemandsforretning, sammensat af Den lokale bedemand i Middelfart, Middelfart Begravelsesforretning samt Ejby og Omegns Begravelsesforretning, udgør et solidt fundament for vores nuværende tilstedeværelse på Fynsvej 14 i Middelfart. Herfra strækker vores bedemandsassistance sig over hele Vestfyn og Nordfyn, og vi er dedikerede til at lette byrden for jer i den svære tid.

Gennem en personlig samtale med de pårørende tilrettelægger vi bisættelsen eller begravelsen, mens vi træder ind som støttende vejledere, så I har ro til være i processen.

Få en respektfuld og værdig begravelse og bisættelse

Vores dedikerede bedemand står til rådighed for dig og dine pårørende i en vanskelig tid, når I skal planlægge en begravelse eller bisættelse. Vores hyggelige bedemandsforretning er designet med omtanke og inkluderer en separat stue, der er velegnet til samtaler med pårørende. Vi tilbyder også eget kølekapel samt et intimt kapellokale, hvor pårørende kan tage en stille stund med den afdøde. Uanset om du vælger en traditionel begravelse eller en borgerlig bisættelse uden præst, er vi her for at guide dig gennem hele processen. Vi lægger vægt på at skabe en respektfuld og værdig afsked, der matcher dine og afdødes ønsker.

Personlig rådgivning og tryghed - vores bedemand står ved din side

For bedemændene hos os er den personlige kontakt og samtale meget vigtig. Vi føler at det giver den bedste tillid og tryghed, at du som pårørende kan sætte ansigt på den bedemand, der skal rådgive og varetage en forestående bisættelse eller begravelse af et menneske, som du holder af. Du bestemmer selvfølgelig selv, om vi skal mødes hjemme os dig i vante og trygge omgivelser eller i vores hyggelige begravelsesforretning i Middelfart.​​

Vi sørger altid for at rådgive dig grundigt, også i forhold til alternative begravelsesmuligheder. Hvis du har brug for det, og vi kan naturligvis hjælpe dig med ansøgning om tilskud og begravelseshjælp.

​Når vi har afsluttet samtalen, og de pårørende har truffet deres valg og fået et prisoverslag, vil den lokale bedemand i Middelfart de kommende dage varetage det praktiske og de formelle opgaver, så alt er klar, når højtideligheden i kirke eller kapel finder sted.​

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed