Ring til Houkjær Begravelse i Ringkøbing

Bedemand i Ringkøbing

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ringkøbing-Hvide Sande Begravelsesforretning

Genegas eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Hans Pedersen
Eksamineret bedemand
Anna Dupont
Eksamineret bedemand
Thorkild Vad
Eksamineret bedemand
Jørgen Jørgensen
Eksamineret bedemand
Heidi Laugesen
Eksamineret bedemand
Anita Krarup
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Ringkøbing-Hvide Sande Begravelsesforretning er din lokale bedemand

På udkig efter en pålidelig bedemand i Ringkøbing-Hvide Sande-området? Hos Houkjær Begravelse er vi dedikerede til at støtte dig gennem den følsomme tid lige efter dødsfaldet og frem mod en bisættelse eller begravelse. Med vores erfarne bedemænd kan du forvente omhyggelig assistance til de praktiske detaljer og valg, der skal træffes.

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde professionel vejledning og omsorg under hele processen. Vi indleder med en samtale hos jer eller i vores bedemandsforretning, så vi sammen kan aftale alle detaljer og I kan få et retvisende prisoverslag. Derefter sørger vi for planlægning, koordinering og støtte undervejs. Vores lokale tilstedeværelse og mange års erfaring sikrer, at du og dine kære kan få den værdige afsked, I fortjener.

Støtte og assistance ved bisættelse og begravelse

Vores lokale tilstedeværelse i Ringkøbing-Hvide Sande sikrer, at vi kender de lokale forhold og traditioner. Derfor kan vi kombinere vores erfaringer og ideer med dine behov og ønsker, og vi vil gerne være din støttende partner i hele forløbet. Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe en værdig og personlig afsked, og derfor tilbyder vi professionel rådgivning og omsorg i denne følsomme tid.

Kontakt os for at få mere information om vores bedemandsydelser i Ringkøbing-Hvide Sande området, og lad os hjælpe dig med at skabe en mindeværdig afsked.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed