Ring til Houkjær Begravelse i Odense

Bedemand i Odense

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Odense Begravelse

Værdig Afskeds eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Christian Eiser
Eksamineret bedemand
Dorte Vestergård Jensen
Eksamineret bedemand
Charlotte Grell
Eksamineret bedemand
Lars Rasmussen
Eksamineret bedemand
Karen-Marie Larsen
Eksamineret bedemand
Lisbeth Andersen
Eksamineret og diplom

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Odense Begravelsesforretning er din lokale bedemand

I Odense finder du begravelsesforretningen Houkjær Begravelse, Værdig Afskeds Eftf.. Vi har på adressen Rugløkkevej 6b, 5240 Odense NØ en fysisk butik, hvor du bl.a. kan hente en gratis “Min Sidste Vilje” – også når vi er ude på opgaver.

Ring når som helst, og vi kan aftale et møde i vores bedemandsforretning. Vi er fleksible, og du kan altid fange en af os. Vi kan rådgive dig også før et dødsfald, og vi hjælper med planlægningen af enhver form for begravelse og bisættelse i Odense og omegn. Vi kører endda på hele Fyn, og vi kommer gerne hjem til jer til en samtale, hvis I er mest trygge ved det. Vi er en begravelsesforretning, der går op i mennesker og omsorg, så du og dine pårørende får den tid, I skal bruge til at tage ordentlig afsked med jeres kære.

Du er altid velkommen til at få et uforpligtende prisoverslag på jeres begravelse eller bisættelse af en af vores dygtige bedemænd i vores bedemandsforretning. Inden du skriver under på et endeligt prisoverslag, har vi som bedemænd gennemgået det hele med dig. Den aftalte pris vil altid være gældende såfremt du ikke efterfølgende ønsker ændringer på bestillingen af services og produkter.

Din lokale bedemand i Odense

Hos Houkjær Begravelse stræber vi efter at være en begravelsesforretning i Odense, der tilbyder omsorg og empati i en svær tid. Vi er eksaminerede bedemænd med mange års erfaring i at arrangere begravelser og bisættelser, og vi vil altid rådgive og hjælpe dig med at træffe de rette valg i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, sådan som du ønsker den.

Vi hjælper med hele processen efter et dødsfald, så spørg endelig. Vi kan hjælpe med alle opgaver, der måtte opstå og afklarer eventuelle tvivlspørgsmål i netop jeres situation. Samtidig med, at vi har lokalkendskab, har vi et stærkt team af kolleger i Houkjær Begravelse med bred erfaring indenfor mange specialopgaver.

Få rådgivning og planlægning før jeres bisættelse eller begravelse

For os i Houkjær Begravelse er det vigtigt at skabe en smuk og værdig bisættelse eller begravelse i Odense for dig og din familie. Vi sætter en ære i at yde den bedste service og vejledning, så du kan føle dig tryg og støttet gennem hele processen.

Når man står over for valget mellem bisættelse eller begravelse, er der flere faktorer at overveje. Ved en jordbegravelse bliver kisten sænket i jorden umiddelbart i forbindelse med højtideligheden. Efter en bisættelse kører rustvognen til krematoriet med kisten, som bliver brændt, hvorefter asken kan sættes i jorden i en urne eller spredes over havet. Valget skal afspejle afdødes ønsker, og under samtalen aftaler vi nærmere, hvordan vi kan skabe en personlig mindehøjtidelighed. Som eksaminerede bedemænd kender vi de kulturelle traditioner og kan vejlede om de forskellige muligheder, der kan ære den afdødes liv på en meningsfuld måde.

Sammenlægning af Værdig Afsked og Houkjær Begravelse i Odense

Houkjær Begravelse har opkøbt Værdig Afsked, men du finder os stadig i de samme lokaler i Seden. Vores uddannede bedemænd har stor erfaring og lokalkendskab, så du kan føle dig tryg i hele processen. Værdig Afsked blev en del af Houkjær Begravelse i Odense for at styrke vores mål om at levere den bedst mulige service ved begravelser og bisættelser i Odense. Din lokale bedemand sikrer, at I bliver behandlet med den største empati, respekt og ærlighed.

Houkjær Begravelse er bedemand i Odense med kvalitet og kundefokus

Houkjær Begravelse er en moderne forretning med fokus på kunder, kvalitet og bæredygtighed. Som din lokale bedemand i Odense er vores mål at levere professionel og omsorgsfuld service. Som erfarne bedemænd i Odense arbejder vi tæt sammen for at sikre, at alle aspekter af begravelsen eller bisættelsen bliver håndteret med omsorg og respekt.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed