Ring til Houkjær Begravelse i Tommerup

Bedemand i Tommerup

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Tommerup Begravelsesforretning

Jeanette Schärfes eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Christian Eiser
Eksamineret bedemand
Dorte Vestergård Jensen
Eksamineret bedemand
Charlotte Grell
Eksamineret bedemand
Lars Rasmussen
Eksamineret bedemand
Karen-Marie Larsen
Eksamineret bedemand
Lisbeth Andersen
Eksamineret og diplom

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Tommerup Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Når vi mister et familiemedlem eller en nær ven, er vi ramt af sorg og afsavn, og selv små praktiske gøremål og beslutninger i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen kan virke uoverskuelige. Tommerup Begravelsesforretning giver professionel støtte og vejledning i hele processen – uanset om det er en klassisk bisættelse eller begravelse, eller I ønsker en utraditionel afsked.

Tommerup Begravelsesforretning har generationers historie og stor lokal erfaring. Vores eksaminerede bedemænd yder professionel rådgivning og indhenter og indsender alle nødvendige dokumenter. Etik og ordentlighed er altafgørende, når I skal tage afsked med jeres kære. Hos Tommerup Begravelsesforretning lægger vi derfor vægt på nærhed, omsorg og fortrolighed, så I kan føle jer trygge gennem en svær tid.

Bedemand med lokal forankring i Tommerup

Jeanette Schärfe, som er femte generation af bedemænd i Tommerup, drev fra 1992 til 2021 Tommerup Begravelsesforretning. I dag er forretningen en del af Houkjær Begravelse, hvor din lokale bedemand kan trække på bred faglig ekspertise fra kolleger i de øvrige afdelinger og derfor kan håndtere selv de mest sjældne udfordringer.

Tommerup Begravelsesforretning dækker primært fra Odense til Assens, men varetager begravelser og bisættelser over hele Fyn i samarbejde med afdelingerne i Odense, Svendborg, Ringe, Glamsbjerg og Middelfart. Vores store erfaring med begravelse og bisættelse i Tommerup Begravelsesforretning betyder, at I møder en bedemand, som kender lokalområdet og jeres muligheder for at skabe den smukkeste afsked.

Tommerup Begravelsesforretning har gennemsigtighed i hele processen

Behovet for hjælp efter et dødsfald er individuelt og helt op til jer. Tommerup Begravelsesforretning hjælper i det omfang, I ønsker. For os er det blot afgørende, at I oplever gennemsigtighed i hele processen – lige fra ydelser til priser – så I trygt kan træffe de rigtige beslutninger.

Skab en mindeværdig begravelse eller bisættelse med vores erfarne bedemand

Vi forstår vigtigheden af en personlig og mindeværdig afsked, og vores erfarne bedemænd guider dig gennem alle detaljer og valgmuligheder. Fra planlægning af ceremonien til koordinering med præst, kirkegård og blomsterhandler sørger vi for, at alt forløber smidigt og respektfuldt. Vi lytter til jeres ønsker, letter byrden med de praktiske gøremål og skaber en bisættelse eller begravelse, der afspejler jeres kæres unikke livshistorie.

Plads til afsked og højtidelighed

Schärfes Hus i Tommerup er velindrettet med et lyst og hyggeligt lokale til samtaler, en større sal til en borgerlig bisættelse samt gode kontor- og køkkenfaciliteter. Her er et godkendt kølekapel og et intimt kapellokale, hvor pårørende kan have en stille stund med den afdøde. Vi har lager og garage til to rustvogne, og udenfor finder I en gravstensudstilling fra Danske Stenhuggerier. Her kan I når som helst hente inspiration til valg af gravsten, og vi hjælper gerne med priser og henvisning til stenhuggeren.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed