MC Begravelse

Hvis drømmen er, at den sidste rejse skal foregå med motorcykel, kan Houkjær Begravelse nu gøre drøm til virkelighed.

Vores BMW R 1150 RT med specialbygget sidevogn er trimmet og velpudset.

Vores team af 4 MC-erfarne bedemænd har gennemført træningskørsel med den 415 kg tunge motorcykel på køreteknisk anlæg, så alle er klar til at køre sikkert ud til højtideligheder i hele landet.

Motorcyklens sidevogn er designet og samlet på Fyn af rustvognsbygger Mogens Torpsgaard, og siden 2015 har BMW ‘en været ejet af MC Begravelser ApS, som Houkjær Begravelser har overtaget i 2023.

Sæt fokus på afdøde med MC Begravelse

Vi kører ud til højtideligheder i hele landet

Almindeligvis bliver en rustvogn parkeret diskret, og køres først frem, så den er klar, når følget bærer kisten ud efter højtideligheden.

Med vores motorcykel er det ofte omvendt. Vi parkerer, så følget på vej ind til bisættelsen, passerer lige forbi motorcyklen. Mange stopper op og får en lille snak med chaufføren eller hinanden. Meget ofte med et anerkendende smil eller lidt overraskelse – de fleste har ikke set en MC-rustvogn før. Men tankerne ledes jo altid hen på afdødes forhold til motorcykler, og det er lige præcis meningen.

Når kisten bæres ud efter bisættelsen, bliver der lagt blomster eller andre hilsener på, inden vi kører væk. Men ofte bliver vi fulgt af en kortege af motorcykler og vi kører en aftalt rute forbi hjemmet eller klubhuset, hvis afdøde var medlem af en MC-klub. I nogle tilfælde følger kortegen med helt til krematoriet, hvor man så er med til at aflevere kisten.

MC Begravelse i hele landet

Kontakt din nærmeste afdeling for at tilvælge MC Begravelse

Ved brug af motorcyklen i hele landet, har vi en fast grundpris på kr. 6.500,- inklusiv de første 3 km fra kirken. Der er tillæg på kr. 26,- pr. km. udover grundprisen.
Skriv dit ønske om MC-kørsel ind i minsidstevilje.nu – eller spørg endelig efter motorcyklen i samtalen, hvis afdøde havde en særlig forkærlighed for motorcykler.