Them og Omegns Begravelsesforretning

Kim Jespersen, Anna Dupont, Jørgen Jørgensen
Silkeborgvej 50
8653 Them

Tlf.: 86 84 95 22
E-mail: midt40@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kim Jespersen

Eksamineret bedemand

Anna Dupont

Eksamineret bedemand

Jørgen Jørgensen

Eksamineret bedemand

Velkommen til Them og Omegns Begravelsesforretning

At miste én du holder af er altid en trist oplevelse for den pårørende. Lige meget om det er et uventet eller et afklaret dødsfald, kan det derfor være svært at overskue de praktiske ting omkring afskeden.

Der vil være mange beslutninger og opgaver, der skal tages stilling til i forbindelse med en begravelse eller bisættelse/kremering. Din lokale bedemand i Them yder professionel rådgivning og hjælper dig med at skabe det fornødne overblik samt planlægge den ønskede afsked.

Vi opfylder dine behov

Når du står i en situation, hvor du skal planlægge en begravelse eller bisættelse, har du brug for, at din bedemand rådgiver dig om mulighederne samt fremlægger, hvad de forskellige ydelser indebærer.

Du ved måske, at du skal bestille en kiste eller urne – men derudover er situationen et ukendt felt for de fleste. Derfor har du behov for at blive vejledt og klædt ordentligt på i forhold til at skulle træffe lige netop de valg, der matcher dine ønsker til afskeden bedst muligt.

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvor meget du vil have at din bedemand skal være involveret i planlægning af begravelse eller bisættelse. Vi træder blot til i det omfang, du ønsker det.

Det økonomiske

De fleste pårørende, der kommer til Them begravelsesforretning, har brug for at få et overblik over økonomien i forbindelse med afskeden. Det er derfor vores bedemænds opgave er at fremlægge et så retvisende billede af omkostningerne som muligt.

Hos Them begravelsesforretning sørger vi for, at behov og økonomi hænger sammen på den bedst mulige måde, og at du ikke ender ud med at skulle betale et beløb, der er langt større end det budgetterede. Der er ingen skjult dagsorden, og vi anbefaler ikke ydelser, hvis dette ikke hænger sammen økonomisk.

Om os

Them og omegns begravelsesforretning blev etableret i 2004, og har i dag to lokale bedemænd tilknyttet.