Them og Omegns Begravelsesforretning

Kim Jespersen, Anna Dupont, Jørgen Jørgensen
Silkeborgvej 50
8653 Them

Tlf.: 86 84 95 22
E-mail: midt40@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kim Jespersen

Eksamineret bedemand

Anna Dupont

Eksamineret bedemand

Jørgen Jørgensen

Eksamineret bedemand

Velkommen til Them og Omegns Begravelsesforretning

Them og Omegns Begravelsesforretning er hele lokalområdets bedemand. Begravelsesforretning blev etableret i 2004 og har siden 2020 været en del af Houkjær Begravelse.

Vi ved, at det altid er svært at miste én, man holder af, og midt i sorgen og afsavnet kan det være svært at overskue de mange praktiske gøremål i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Ved din lokale bedemand i Them er vores erfarne og lokalkendte bedemænd klar til at yde professionel rådgivning og hjælper dig med at skabe overblik samt planlægge den ønskede afsked.

Mange års erfaring med begravelser i Them

I ved måske, at I skal bestille en kiste eller urne – men derudover er situationen et ukendt felt for de fleste. Vores erfarne bedemænd er derfor med hele vejen og hjælper jer med at træffe lige netop de valg, der matcher jeres ønsker til afskeden bedst muligt.

Them og Omegns Begravelsesforretning har mange års erfaring og med vores lokale forankring fremlægger vi altid jeres mange muligheder, når I skal sige farvel til jeres kære. Vi sørger bl.a. for at indhente og indsende alle de nødvendige dokumenter, såsom anmeldelsen af dødsfaldet.

Tryg begravelse i Them

Them og Omegns Begravelsesforretning hjælper i det omfang, I ønsker, Vi kan planlægge hele begravelsen eller blot være med som sparringspartner. Det er helt op til jer.

Det sidste, man som pårørende har brug for efter et dødsfald, er usikkerhed.
Vi er ISO9001 certificeret via brancheforeningen Danske Bedemænd, som sikrer dig høje etiske standarder i alle vores forretninger. Samtidig kan du som pårørende være helt tryg ved, at vi behandler afdøde med stor værdighed og respekt, har gennemsigtige priser og altid leverer et retvisende billede af omkostningerne.