Skanderborg Begravelsesforretning

John Sørensens eftf.

Banegårdsvej 7
8660 Skanderborg

Tlf.: 86 52 49 69
E-mail: midt10@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Jakob Houkjær

Indehaver / Eksamineret bedemand

Indehaver siden 2014

Uddannet ved Houkjær Begravelse ApS og haft praktikperiode hos Bedemand Keld Andersen.

Næstformand for Jysk afd. og medlem af hovedbestyrelsen i brancheorganisationen Danske Bedemænd.

Tidligere ambulancebehandler hos Falcks Redningskorps A/S og lægeassistent på Region Midtjyllands akutlægebiler i Århus og Horsens.

Mette Beck Jensen

Drift og personalechef / Eksamineret bedemand

Uddannet ved Houkjær Begravelse ApS i 2018 og haft praktikperiode
ved Boudigaard Begravelse i Skive.

Bedemandsassistent 2017-2018.

Tidligere været blomsterdekoratør i forretninger i Horsens, Aarhus og Odder.

Preben Balsby Thomsen

Eksamineret bedemand

Uddannet ved Hørning Begravelsesforretning ApS i 2008 og haft praktikperiode hos Bedemand Keld Andersen.

Tidligere ambulancebehandler hos Falcks Redningskorps A/S.

Mette Bruus

Eksamineret bedemand

Uddannet ved Houkjær Begravelse 2022

Bedemandsassistent ved Houkjær begravelse 2021-2022

Velkommen hos Skanderborg Begravelsesforretning

Søger du en lokalorienteret bedemand med dybe rødder i Skanderborg og omegn? Hos Skanderborg Begravelsesforretning har vi i flere generationer hjulpet lokale igennem hårde tider i forbindelse med dødsfald. Vi tilbyder alle traditionelle ydelser forbundet med bedemænd, og vi står desuden klar til at rådgive før, under og efter dødsfald.

Bedemand med dybe lokale rødder

Skanderborg Begravelsesforretning startede som en kombineret tømrer- og begravelsesforretning, hvilket var ganske almindeligt i starten af det 19. århundrede. I 1978 overtog John Sørensen Skanderborg Begravelsesforretning fra sine forældre, og hans brødre videreførte herefter tømrerforretningen. Forretningen går derfor generationer tilbage, og det har skabt stor erfaring samt respekt for traditioner, der stadig præger arbejdet.

Per Dunkjær overtog i 2008 forretningen, som han nu drev udelukkende som begravelsesforretning. Han flyttede i denne periode butikkens adresse inden for Skanderborgs grænser. I starten af 2015 solgte han forretningen til Jakob Houkjær, som stadig er ejer. Forretningen føres med samme lokale fokus og indsigt, som har præget hele virksomhedens lange historie. I dag finder medarbejderne dog også inspiration i et stærkt fagligt miljø, som Skanderborg Begravelsesforretning også er en del af under Jakob Houkjær.

Ring for flere informationer

Efter dødsfald i familien eller blandt venner følger en ofte svær og til tider uoverskuelig tid. Vi ønsker at fratage dig for praktiske opgaver, der kan tynge og bekymre. Derfor varetager vi gerne opgaverne ved dødsfald i Skanderborg og omegn, i det omfang, du og de pårørende ønsker.

Du er velkommen til at ringe på telefon 86 52 49 69, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i den svære tid. Vi tager altid højde for personlige ønsker i vores arbejde.