Silkeborg Begravelse

Gert Kristoffersens eftf.

Gert Kristoffersen, Ann Østergaard Nielsen, Jens Østen
Christian 8.s Vej 60
8600 Silkeborg

Tlf.: 86 85 30 50
E-mail: midt30@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Gert Kristoffersen

Eksamineret bedemand

Ann Østergaard Nielsen

Eksamineret bedemand

Jens Østen

Eksamineret bedemand

Velkommen til din bedemand i Silkeborg

I Begravelsesforretningen Erik Rasmussens Eftf. Alderslyst ApS får du hjælp af erfarne bedemænd til at skabe præcis den afsked, du ønsker.

Vi ved, at det altid er en gribende og hård oplevelse at miste et familiemedlem eller en, du holder af. Af samme årsag kan det måske også virke uoverskueligt for dig at skulle have styr på alle de praktiske foranstaltninger, der er i forbindelse med en afsked.

Det er her, vores empatiske og erfarne bedemænd træder til og hjælper dig med at planlægge og udføre den ceremoni, du skal holde. Ligeledes hjælper vi dig med de praktiske ting, som der også er mange af efter et dødsfald.

Hos os får du bedemænd, der er med dig i det omfang, du ønsker, og vi står til rådighed for dig gennem hele dit forløb.

Vores store lokale kendskab til Silkeborg og omegn er også din tryghed for, at du får vejledning i valg af ting såsom kapel, præst, lokale til en eventuel mindesammenkomst efter selve ceremonien og lignende.

Du er meget velkommen til at kontakte din bedemand i Silkeborg. Vores telefoner er åbne hele døgnet rundt – også i weekender og på helligdage – så du altid har tryghed for at kunne komme i kontakt med en bedemand.

Bedemand i Silkeborg med kvalitet og seriøsitet i højsædet

Hos os får du en bedemand, der tror på, at alle fortjener en værdig afsked. Det er vigtigt, at du får sagt ordentligt farvel til den person, du holdt af, og derfor vil du også opleve nærværende og ordentlig service hos os – vi er din forlængede arm, når du har mistet en, der stod dig nær.

Når vi fremlægger dine muligheder for dig, er det ligeledes din bedemand, der skal give dig et retvisende billede af, hvad de forskellige ydelser koster. På den måde ender du ikke ud med at betale et langt større beløb end forventet.

Få tryghed for at du får den sidste afsked med din kære efter dine ønsker – kontakt Begravelsesforretningen Erik Rasmussens Eftf. Alderslyst – din bedemand i Silkeborg – og tal med en af vores bedemænd.