Ry Begravelsesforretning

Jakob Houkjær, Mette Beck Jensen, Janneke Maria Provst, Preben Balsby Thomsen
Skanderborgvej 9
8680 Ry

Tlf.: 86 89 29 69
E-mail: midt10@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Jakob Houkjær

Indehaver / Eksamineret bedemand

Mette Beck Jensen

Eksamineret bedemand

Janneke Maria Provst

Eksamineret bedemand

Preben Balsby Thomsen

Eksamineret bedemand

Velkommen hos Ry Begravelsesforretning

Med mere end 45 års erfaring tilbyder vi hos Ry Begravelsesforretning v/ Jens Peder Kristiansens Eftf. professionel hjælp, hvis du har mistet. Vi tilbyder alle traditionelle bedemandsydelser – herunder salg af kister og urner. Som certificeret bedemand hos Danske Bedemænd garanterer vi desuden ydelser og produkter, der stiller dig fuldt tilfreds til den aftalte pris.

Hjælp til et respektfuldt farvel

I 1979 åbnede Ry Begravelsesforretning med John Sørensen som ejer og Jens Peder Kristiansen som forretningsfører. I mange år var forretningens fokus på at levere flotte ceremonier med respekt for både de pårørendes og afdødes ønsker. Det har skabt en stor erfaring i virksomheden, som herigennem har stor kapacitet i forhold til både forberedelse og håndtering af dødsfald i Ry og omegn. I 2008 solgte John Sørensen forretningen til Per Dunkjær, men Jens Peder Kristiansen fortsatte som forretningsfører indtil 2011, hvor han gik på pension. I 2015 solgte Per Dunkjær så Ry Begravelsesforretning til Jakob Houkjær, som i dag driver forretningen med udgangspunkt i samme store erfaring og kapacitet som altid.

Siden forretningens start har Ry Begravelsesforretning tilpasset sig ændringer i lokalsamfundet, hvorfor vi i dag har kunnet bevare gode relationer til den lokale Ry Kirke, kommunen og andre vigtige instanser, som skal underrettes i tilfælde af dødsfald.

Ring for at høre nærmere

Vil du vide mere om dine muligheder for professionel hjælp før, under og efter dødsfald, er du velkommen til at ringe på telefon 86 89 29 69 Vi ser frem til at hjælpe dig i en svær tid.