Odder Begravelsesforretning

Ole Møller Rasmussens eftf.

Rådhusgade 4
8300 Odder (Tidl. adresse: Rosensgade 37)

Tlf.: 86 54 00 65
E-mail: midt10@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Jakob Houkjær

Indehaver / Eksamineret bedemand

Indehaver siden 2014

Uddannet ved Houkjær Begravelse ApS og haft praktikperiode hos Bedemand Keld Andersen.

Næstformand for Jysk afd. og medlem af hovedbestyrelsen i brancheorganisationen Danske Bedemænd.

Tidligere ambulancebehandler hos Falcks Redningskorps A/S og lægeassistent på Region Midtjyllands akutlægebiler i Århus og Horsens.

Mette Beck Jensen

Drift og personalechef / Eksamineret bedemand

Uddannet ved Houkjær Begravelse ApS i 2018 og haft praktikperiode
ved Boudigaard Begravelse i Skive.

Bedemandsassistent 2017-2018.

Tidligere været blomsterdekoratør i forretninger i Horsens, Aarhus og Odder.

Preben Balsby Thomsen

Eksamineret bedemand

Uddannet ved Hørning Begravelsesforretning ApS i 2008 og haft praktikperiode hos Bedemand Keld Andersen.

Tidligere ambulancebehandler hos Falcks Redningskorps A/S.

Mette Bruus

Eksamineret bedemand

Uddannet ved Houkjær Begravelse 2022

Bedemandsassistent ved Houkjær begravelse 2021-2022

Velkommen hos Odder Begravelsesforretning

Efter et dødsfald følger en svær tid. Ikke blot skal de pårørende håndtere den umiddelbare sorg, der følger. De skal også håndtere en række praktiske opgaver, og de skal desuden foretage en række valg i forhold til at arrangere bisættelsen eller begravelsen. Hos Odder Begravelsesforretning v/ Møller Rasmussens Eftf. har vi lang erfaring med at behandle dødsfald på værdig vis – med respekt for både afdødes og pårørendes ønsker. Vi hjælper med at behandle et dødsfald i Odder og omegn i et omfang, som I ønsker.

Respekt for traditioner og personlige ønsker

Vores historie går tilbage til 1948, hvor snedker Møller Rasmussen åbnede sin butik på Rosensgade i Odder. Herfra solgte han bl.a. kister til lokale begravelser. I 1951 fik forretningen sin første rustvogn, der erstattede transport med hest, som ellers var den typiske metode til at fragte afdøde i tiden. I samme år tog forretningen første gang navnet Odder Begravelsesforretning i brug. Frem til år 2006 var forretningen drevet af familien Møller Rasmussen, men blev herefter overtaget af Per Dunkjær. I 2013 flyttede han forretningen til Rådhusgade i Odder. To år senere solgte Per Dunkjær forretningen til bedemand Jakob Houkjær, og Odder Bedemandsforretning er i dag en del af Houkjær Begravelse.

Som en del af et professionelt miljø med respekt for traditioner og høj faglighed, tilbyder vi bl.a. at varetage praktiske opgaver i forbindelse med begravelse. Vi har lang erfaring med at håndtere den indledende proces efter dødsfald, og vi kan desuden bistå med vejledning og samtale, hvis I ønsker gode råd til at håndtere den indledende sorg, der følger.

Kontakt os for mere information

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i den svære situation, er du velkommen til at ringe på telefon 86 54 00 65. Vi ser frem til at høre fra dig.