Ikast Begravelseforretning

Kim Jespersen, Anna Dupont, Jørgen Jørgensen
Strøget 8F
7430 Ikast

Tlf.: 97 25 13 55
E-mail: midt40@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kim Jespersen

Eksamineret bedemand

Anna Dupont

Eksamineret bedemand

Jørgen Jørgensen

Eksamineret bedemand

Velkommen til Begravelsesforretningen  – en del af Houkjær Begravelse

Hos os får du en lokal bedemand der ved, hvor vigtigt det er, at du får sagt ordentligt farvel til din kære. Vælger du os som din bedemand, vil du få empatisk og nærværende vejledning og svar på alle de spørgsmål, der typisk rejser sig i forbindelse med at arrangere en bisættelse eller begravelse.

Du får hjælp og overblik af erfarne og omsorgsfulde bedemænd gennem hele forløbet – både til det praktiske og til at rumme alle de følelser, der kan opstå i processen.

For eksempel tilbyder vi dig som din bedemand at tage kontakt til lokal præst og kirke i Ikast i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige kiste, at transportere afdøde, pynte op til ceremonien og vejlede dig i steder, hvor du kan holde mindesammenkomst efter ceremonien.

Der er mange ting, du skal tage stilling til ved et dødsfald – derfor er vi som din bedemand i Ikast og omegn klar til at hjælpe dig med at skabe en smuk afsked.

Du er meget velkommen til at kontakte Begravelsesforretningen  – så taler vi helt uforpligtende sammen og aftaler eventuelt et møde i vores forretning på Strøget 8F i Ikast.

Du kontakter os ved at ringe på telefon 97251355 eller ved at udfylde vores kontaktformular – så bliver du ringet op af os hurtigst muligt.

Hos din bedemand i Ikast er dine behov i centrum

Som bedemænd bestræber vi os altid på, at afskeden skal leve op til dine og eventuelt afdødes behov og ønsker. Du må endelig ikke føle, at du bliver presset i en retning, der ikke er den rigtige for dig.

Derfor gør vi også meget ud af at lytte til dig og på den måde hjælpe dig med at nå frem til netop den form for begravelse eller bisættelse, der giver dig den bedste mavefornemmelse.

Man får kun én afsked, og det har naturligvis stor betydning for dig, at denne bliver så smuk som overhovedet muligt.

Kontakt din lokale bedemand i Ikast og omegn

Hos Begravelsesforretningen står vores bedemænd klar til at hjælpe dig igennem den svære tid.

Få ro i maven, overblik og en smuk afsked – kontakt os helt uforpligtende ved at ringe på telefon 97 25 13 55 eller ved at skrive til os via vores kontaktformular – så hører du hurtigt fra os.