Horsens Begravelsesforretning Gitte Pallisby

Sundvej 41
8700 Horsens

Tlf.: 75 62 17 20
E-mail: midt20@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Gitte Pallisby

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent i 1991 – 1992 ved sin far i Horsens Begravelsesforretning. Uddannet bedemand i 1992. Og overtager Horsens Begravelsesforretning i 1992.

Sælger forretningen til Houkjær Begravelse ApS i 2019 hvor hun er ansat i dag.

Andres Sorell

Bedemandsassistent

Bedemandsassistent i Horsens Begravelsesforretning fra 2006 til 2019. Fortsætter som bedemandsassistent da Houkjær Begravelse ApS overtager i 2019.

Lisa Jeppesen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent fra 2019 til 2020.

Uddannet bedemand ved Houkjær Begravelse ApS i 2020.

Tidligere været serviceassistent og kapel assistent på Horsens Sygehus.

Kim Sørensen

Eksamineret og diplomudd. bedemand

Bedemandsassistent 2001. Uddannet bedemand ved Dalum – Hjallese Begravelse i Odense i 2001. Selvstændig bedemand ved Bøilerehauge Begravelse i Odense i 2001.

Blev Diplomuddannet bedemand i 2012. Solgte sin forretning i 2016 og siden været ansat bedemand. Startede i Boesens Begravelsesforretning i Vejle som blev solgt til Houkjær Begravelse ApS i 2020.

Andreas Kjøller

Bedemandsassistent

Tekst kommer.

Mette Louise Christiansen

Bedemandsassistent

Tekst kommer.

Bedemand i Horsens og omegn

At miste er en stor følelsesmæssig belastning for de pårørende.

Vi har gennem mange årtier som bedemænd opbygget den nødvendige erfaring der skal til, for at hjælpe de pårørende bedst muligt gennem en meget svær periode. Vi står altid klar til at hjælpe pårørende, som har behov for en bedemand i Horsens.

Kommunikation, tillid og hjælpsomhed er altafgørende

Når man har mistet en person man holder af, er det rart at finde en person, som kan tage sig af det praktiske ved en begravelse, da man som sørgende ofte har mange andre ting at tænke på.

Det første vi gør når vi bliver kontaktet, er at tale med pårørende – over en eller flere samtaler – omkring hvad der nu skal ske.

Vi har en tradition for, at de pårørende bestemmer hvor samtalen skal finde sted. Er pårørende mere tryg ved at lade samtalen foregå i eget hjem, kommer vi gerne på besøg og forklarer processen.

Vi kan hjælpe med en lang række opgaver, lige fra udfyldelse og fremskaffelse af de nødvendige papirer og attester, blomsterudsmykning og meget mere. Ønsker pårørende selv at stå for nogle dele af processen, er dette selvfølgelig også muligt.