Horsens Bedemandsforretning

Birgitte Warburgs eftf.

Bjerrevej 115
8700 Horsens

Tlf.: 75 68 95 00
E-mail: midt20@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Lisa Jeppesen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent fra 2019 til 2020.

Uddannet bedemand ved Houkjær Begravelse ApS i 2020.

Tidligere været serviceassistent og kapel assistent på Horsens Sygehus.

Kim Sørensen

Eksamineret og diplomudd. bedemand

Bedemandsassistent 2001. Uddannet bedemand ved Dalum – Hjallese Begravelse i Odense i 2001. Selvstændig bedemand ved Bøilerehauge Begravelse i Odense i 2001.

Blev Diplomuddannet bedemand i 2012. Solgte sin forretning i 2016 og siden været ansat bedemand. Startede i Boesens Begravelsesforretning i Vejle som blev solgt til Houkjær Begravelse ApS i 2020.

Gitte Pallisby

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent i 1991 – 1992 ved sin far i Horsens Begravelsesforretning. Uddannet bedemand i 1992. Og overtager Horsens Begravelsesforretning i 1992.

Sælger forretningen til Houkjær Begravelse ApS i 2019 hvor hun er ansat i dag.

Andres Sorell

Bedemandsassistent

Bedemandsassistent i Horsens Begravelsesforretning fra 2006 til 2019. Fortsætter som bedemandsassistent da Houkjær Begravelse ApS overtager i 2019.

Andreas Kjøller

Bedemandsassistent

Tekst kommer.

Mette Louise Christiansen

Bedemandsassistent

Tekst kommer.

Peder Jensen

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Velkommen til Horsens Bedemandsforretning

Her hos Horsens Bedemandsforretning v/ Warburg og Brydes eftf. har vi mange års erfaring som bedemænd og ved, at man har brug for særlig hjælp og støtte i perioden efter at have mistet. Vi lægger vi stor vægt på, at vores kunder føler, at der bliver tager hånd om dem, og uanset hvor meget hjælp du har brug for, er vi ved din side under hele forløbet.

Sig farvel på din måde

Hos Horsens Bedemandsforretning har vi hjulpet folk med at tage afsked med deres nærmeste i mange år, og har du behov for nogen til at hjælpe dig igennem den svære periode, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ved, at alle har deres helt egen måde at sige farvel på, og uanset, hvordan du ønsker at tage afsked, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder både hjælp til begravelser, bisættelser og ved dødsfald i og omkring Horsens.

Vi er en del af Houkjær Begravelse, som er et stærkt fagligt bedemandsfællesskab, hvor vi står for lokalt kendskab og håndtering af alle opgaver i og omkring Horsens. Selvom vi hører under Houkjær begravelse, har vi ikke glemt de lokale traditioner og den lokale historie. På denne måde kan vi yde den bedste støtte til dig, der har brug for en ekstra hånd i forbindelse med et tab.

Kom forbi til en uforpligtende snak omkring begravelse i Horsens

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at komme forbi vores begravelsesforretning og få en uforpligtende snak. Du kan desuden kontakte os på telefon: 75 68 95 00 og E-mail: kontor@houkjaerbegravelse.dk. Så kan vi sammen tale om begravelse i Horsens.