Hørning Begravelsesforretning

Jakob Houkjær, Mette Beck Jensen, Janneke Maria Provst, Preben Balsby Thomsen
Skanderborgvej 5
8362 Hørning

Tlf.: 87 68 01 22
E-mail: midt10@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Jakob Houkjær

Indehaver / Eksamineret bedemand

Mette Beck Jensen

Eksamineret bedemand

Janneke Maria Provst

Eksamineret bedemand

Preben Balsby Thomsen

Eksamineret bedemand

Velkommen hos Hørning Begravelsesforretning

Søger du en lokalkendt bedemand, der har dybe rødder i lokalsamfundet? Hørning Begravelsesforretning v/ Per Dunkjær Eftf. er en del af Houkjær Begravelse, der garanterer en professionel behandling og personlig, omfattende service i forbindelse med dødsfald i Hørning og omegn. Vi har omkring 20 års erfaring som bedemandsforretning i Hørning, hvorfor vi har stor erfaring inden for alle grene af branchen. Vi står klar til at hjælpe både inden og efter dødsfaldet med henblik på at lave en lettere og smukkere afsked for de pårørende.

Hjælp til mere end begravelsen

Som pårørende følger en hård tid, hvor man ikke blot skal forholde sig til en række praktiske forhold, men man skal også håndtere den indledende sorg – og i mange tilfælde, chokket efter at have mistet. Vi ønsker at fratage de pårørende for bebyrdende opgaver, hvorfor vi varetager opgaverne i forbindelse med at arrangere begravelsen eller bisættelsen, i det omfang I ønsker. Vi stiller desuden vores lange erfaring til rådighed, hvis I ønsker råd til at bearbejde tabet.

Lokale bedemænd med lang erfaring

Hørning Begravelsesforretning blev i 1999 etableret af Per Dunkjær, som inden var i læretid hos Skov Madsens Bedemandsforretning i Esbjerg og Bramming. Per Dunkjær er medlem af Danske Bedemænd, og han har desuden bestået bedemandseksamenen fra Danske Bedemænd efterfølgende.

Forretningen havde primært lokalt fokus, men da Hørning blev indlemmet i Skanderborg Kommune, var det en ganske naturlig udvikling at udvide med Skanderborg Begravelsesforretning og Ry Begravelsesforretning. Hørning Begravelsesforretning bestod så af tre eksaminerede bedemænd. I 2015 solgte Per Dunkjær forretningen til bedemand Jakob Houkjær. Han driver i dag forretningen efter samme principper og værdier som Dunkjær – personlige relationer og lokalt fokus.

Ring for at høre mere

Har du brug for en kompetent bedemand i Hørning, er du velkommen til at ringe på telefon 87 68 01 22.
Vi ser frem til at hjælpe dig i en svær tid.