Højderyggens Begravelsesforretning i Nørre Snede | Kirsten og Søren Rasmussens eftf.

Kirsten Rasmussens, Søren Rasmussens, Ann Østergaard Nielsen og Kristian Bechmann
Bredgade 8
8766 Nørre Snede

Tlf.: 75 77 10 55
E-mail: kontor@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kirsten Rasmussen

Eksamineret bedemand / Deltid

Søren Rasmussen

Eksamineret bedemand / Deltid

Ann Østergaard Nielsen

Eksamineret bedemand

Kristian Bechmann

Eksamineret bedemand

Velkommen hos Højderyggens Begravelsesforretning i Nørre Snede

Søger du en bedemand med rødder i området omkring Nørre Snede og Højderyggen? Hos Højderyggens Begravelsesforretning har vi mere end 25 års erfaring som bedemandsforretning i Nørre Snede. Vores erfaringsgrundlag går dog længere tilbage, og vores medarbejderes kompetencegrundlag bygger i dag på mere end 50 års erfaring som bedemænd. Derfor har vi ikke blot gode relationer til lokalområdet, men også en særdeles stærk faglighed.

Lokal bedemandsforretning med respekt for traditioner

Højderyggens Begravelsesforretning i Nørre Snede blev grundlagt i 1992 af Søren og Kirsten Rasmussen, der var ejere af Brædstrup Begravelsesforretning. Forretningen havde derfor velfungerende traditioner og arbejdsgange for starten. I 1996 blev forretningen udvidet, da de ansatte de Kristian Beckmann som bedemand. Sammen med Brædstrup Begravelsesforretning blev Højderyggens Begravelsesforretning i 2007 solgt til Genega Begravelsesforretning, og året efter blev Ann Nielsen ansat som bedemand i forretningen. I 2017 blev forretningerne solgt til Jakob Houkjær, hvor de blev en del af et stærkt fagligt fællesskab af begravelsesforretninger – alle med lokalt fokus og historisk kendskab.

I vores arbejde har vi altid som mål at skabe en tryg proces for kunderne, der løfter de praktiske byrder i en ofte svær og uoverskuelig tid ved dødsfald i familien. Derfor tager vi altid en dybdegående snak, hvor vi fastlægger jeres forventninger til vores arbejde. Vi involverer os i det omfang, du ønsker.

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe på telefon 75 77 10 55. Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed, hvis du ønsker en samtale omkring den indledende sorg eller de praktiske forhold der følger med en begravelse eller bisættelse.