Højderyggens Begravelsesforretning i Nørre Snede

Kirsten og Søren Rasmussens eftf.

Bredgade 8
8766 Nørre Snede

Tlf.: 75 77 10 55
E-mail: midt40@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kim Jespersen

Eksamineret bedemand

Anna Dupont

Eksamineret bedemand

Jørgen Jørgensen

Eksamineret bedemand

Ann Østergaard Nielsen

Eksamineret bedemand

Velkommen hos Højderyggens Begravelsesforretning i Nørre Snede

Søger du en bedemand med rødder i området omkring Nørre Snede og Højderyggen? Hos Højderyggens Begravelsesforretning har vi mere end 25 års erfaring som bedemandsforretning i Nørre Snede. Vores erfaringsgrundlag går dog længere tilbage, og vores medarbejderes kompetencegrundlag bygger i dag på mere end 50 års erfaring som bedemænd. Derfor har vi ikke blot gode relationer til lokalområdet, men også en særdeles stærk faglighed.

Lokal bedemandsforretning med respekt for traditioner

Højderyggens Begravelsesforretning i Nørre Snede blev grundlagt i 1992 af Søren og Kirsten Rasmussen, der var ejere af Brædstrup Begravelsesforretning. Forretningen havde derfor velfungerende traditioner og arbejdsgange for starten. I 2017 blev forretningerne solgt til Jakob Houkjær, hvor de blev en del af et stærkt fagligt fællesskab af begravelsesforretninger – alle med lokalt fokus og historisk kendskab.

I vores arbejde har vi altid som mål at skabe en tryg proces for kunderne, der løfter de praktiske byrder i en ofte svær og uoverskuelig tid ved dødsfald i familien. Derfor tager vi altid en dybdegående snak, hvor vi fastlægger jeres forventninger til vores arbejde. Vi involverer os i det omfang, du ønsker.

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe på telefon 75 77 10 55. Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed, hvis du ønsker en samtale omkring den indledende sorg eller de praktiske forhold der følger med en begravelse eller bisættelse.