Herning Begravelse

Genega Begravelsesforretnings eftf.
Fonnesbechsgade 19
7400 Herning

Tlf.: 97 22 54 55
E-mail: midt40@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36441259

Kim Jespersen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent i 1986 ved sin far Bedemand Kurt Jespersen Ikast - Bording – Engesvang Begravelsesforretning.

Uddannet i 1986 samme sted. Bedemand ved Genega Begravelsesforretning fra 2009 hvor Genega overtager Kurt Jespersens forretninger. Ansat ved Houkjær Begravelse ApS siden 2020.

Anna Dupont

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent fra 2016 til 2017 ved Boesens Begravelsesforretning. Uddannet bedemand ved Boesens Begravelsesforretning i 2017.

Tidligere plejehjemsassistent i Herning og Distriktsleder for hjemmeplejen i Herning.

Jørgen Jørgensen

Eksamineret bedemand

Bedemandsassistent ved Genega Begravelsesforretning A/S fra 2010 til 2013.

Uddannet bedemand ved Genega Begravelsesforretning i 2013. Tidligere portør ved Herning Sygehus fra 1998 til 2012.

Velkommen til Herning Begravelse

Sorgen fylder alt, når man mister, og det kan være svært og uoverskueligt at tage stilling til alle de praktiske gøremål i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Hos Herning Begravelse er vi din støtte i sorgen og kan hjælpe med alt det, der skal arrangeres og planlægges i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Alle bedemænd hos Herning Begravelse kender vigtigheden af en personlig og smuk begravelse eller bisættelse, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sætte dine og afdødes ønsker i fokus, så dagen bliver præcis, som I ønsker.

Vi er ISO9001 certificeret via brancheforeningen Danske Bedemænd, som sikrer dig høje etiske standarder i alle vores forretninger. Samtidig kan du som pårørende være helt tryg ved, at vi behandler afdøde med stor værdighed og respekt, har gennemsigtige priser og altid leverer et retvisende billede af omkostningerne.

Personlig begravelse eller bisættelse

Vores personlige service betyder, at I får ro til at bearbejde sorgen, og I bestemmer selv, om vi skal stå for alt i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen processen eller blot hjælpe med dele af den.

Hos Herning Begravelse er I i trygge hænder med nærværende og støttende bedemænd, der har mange års erfaring med værdig og respektfuld behandling af både afdøde og pårørende og med at arrangere personlige begravelser og bisættelser.

Herning Begravelsesforretning er tæt på dig

Herning Begravelse har et indgående lokalkendskab, og vores store lokalkendskab i Midt- og Vestjylland er også jeres tryghed for, at I får den bedste vejledning i valg af fx kapel, præst, lokale til en eventuel mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen.

Vores bedemænd er aldrig længere væk end en telefonopringning, og vi kommer gerne hjem til dig til en personlig samtale.