Herning Begravelse

Genega Begravelsesforretnings eftf.
Fonnesbechsgade 19
7400 Herning

Tlf.: 97 22 54 55
E-mail: midt40@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36441259

Kim Jespersen

Eksamineret bedemand

Anna Dupont

Eksamineret bedemand

Jørgen Jørgensen

Eksamineret bedemand

Genega Begravelsesforretning – din bedemand i Herning

Når du vælger at bruge Genega Begravelsesforretning i Herning som din bedemand, får du tryghed for, at vi har stor forståelse for den situation, du står i efter at have mistet. Derfor vil du også altid opleve, at kvalitet, omsorg og seriøsitet er i højsædet hos os.

Måske synes du som pårørende, at det er et uoverskueligt forløb at skulle arrangere en bisættelse eller begravelse, der lever op til dine egne og afdødes ønsker.

I det tilfælde hjælper vi dig som din lokale bedemand i Herning med at skabe rammen om den personlige afsked med din kære. Det er helt op til dig, hvor meget du ønsker at deltage i planlægning – hos os får du tryghed for, at vi er her for dig i det omfang, du har behov for.

Måske havde afdøde nogle ønsker til, hvordan vedkommendes sidste rejse skal foregå, som du gerne vil efterleve – også her giver vi dig tryghed for, at vi hjælper dig med at indfri eventuelle ønsker.

Når du bruger os som din bedemand i Herning, er vores fornemste opgave at klæde dig på til at træffe de rette valg og beslutninger, og vi hjælper dig naturligvis også med papirarbejdet, der oftest synes at være en uoverskuelig opgave midt i sorgen.

Du er altid meget velkommen til at kontakte Genegas bedemandsforretning i Herning – så hjælper vi dig igennem den svære tid. Du kontakter vores begravelsesforretning ved at ringe på telefon 97 22 54 55 eller alternativt ved at udfylde vores kontaktformular her på siden, og så bliver du ringet op af en af vores bedemænd.

Få en bedemand med nærvær og omhyggelighed i centrum

Det vigtigste for os er, at du føler dig set og hørt, når du vælger os som din bedemand. Derfor vil du altid opleve nærvær, omhyggelighed og ordentlighed – lige fra du besøger bedemandsforretningen på Th. Nielsens Gade 64 i Herning, til forløbet ender.

Måske har du allerede nogle ønsker til, hvordan afskeden med din kære skal være – måske bliver du som mange andre pårørende rådvild og i tvivl.

I begge tilfælde træder vi som din bedemand til og hjælper dig med at finde frem til og indfri ønskerne til bisættelsen eller begravelsen.

Din tryghed ligger også i vores mange års erfaring og vores store lokale kendskab til Herning og omegn. Vi har det fulde overblik over for eksempel kirker, kapeller.

Derfor er du også sikker på, at du hos os får fremlagt alle dine muligheder, og sammen finder vi ud af, hvad der føles rigtigt for dig.

Tryghed for fuld gennemsigtighed i økonomien

Som overskriften siger, får du med os som din bedemand fuld gennemsigtighed i priserne på vores ydelser og produkter. Det er vigtigt, at din bedemand giver dig et retvisende billede af, hvad de forskellige ydelser koster, så du ikke ender ud med at skulle betale mere end forventet.

Med os som din bedemand er der ingen skjult dagsorden – du får et fuldt overblik over økonomien, og vi hjælper dig også gerne med at søge begravelseshjælp, såfremt det er en mulighed for dig.

Kontakt din lokale bedemand i Herning

Din bedemand i Herning er klar til at hjælpe dig gennem dit forløb og til at skabe en smuk og personlig afsked for personen, der er gået bort.

Du er meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende – enten ved at ringe på telefon 97225455 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så hører du fra os hurtigt derefter.