Hadsund Begravelsesforretning

Bastrups eftf.

Jacob Møllersgade 4
9560 Hadsund

Tlf.: 98 57 10 44
E-mail: midt50@houkjaerbegravelse.dk

CVR: 36441259

Lisbeth Troelsgaard Jensen

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Karsten Stie

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Bent Møller Sørensen

Bedemand

Tekst kommer.

Velkommen til Hadsund Begravelsesforretning

Vores fornemste opgave er at hjælpe pårørende til den helt rigtige afsked med den, de har mistet.

Det er virkelig vigtigt som pårørende at få tid og ro til at være med i planlægningen af afskeden, hvad enten det er den helt store højtidelighed, eller det er den lille mere enkle ceremoni. Vi er også behjælpelig med at arrangere og eventuelt stå for en borgerlig højtidelighed.

Det er vigtigt for os med respekt, omsorg og nærvær at hjælpe igennem alle de praktiske opgaver, der er umiddelbart efter et dødsfald, forbundet med bisættelse eller begravelse.

Pålidelig og kompetent bedemand

Hos os er den enkelte højtidelighed i centrum, uanset om i vælger en bisættelse eller begravelse.
Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller hos vores bedemandsforretning. Her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med den afdøde skal foregå.

Din lokale bedemand i byen

Begravelsesforretningen Bastrup blev grundlagt af John Bastrup, og var i mange år den lokale bedemand i Hadsund og Mariager. I 2003 overtog Bent Møller Sørensen forretningen efter John, og siden da er den blevet drevet sammen med begravelsesforretningen Brdr. Oest i Randers.

I oktober 2014 blev Bastrups Eftf. i Hadsund og Brdr. Oest i Randers overdraget til to af Bents børn – nemlig Hanna og Jan Nørager Sørensen, som i dag driver begravelsesforretningen.