Grenaa Begravelsesforretning

Nanny S. Kristensen & Søren Røndes eftf.

Markedsgade 49
8500 Grenaa

Tlf.: 86 32 13 11
E-mail: midt50@houkjaerbegravelse.dk

CVR: 36441259

Mads Svith Bengtsen

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Helga O. Simonsen

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Jan Nørager Sørensen

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Velkommen til Grenaa Begravelsesforretning

Vores fornemste opgave er at hjælpe pårørende til den helt rigtige afsked med den, de har mistet.

Det er virkelig vigtigt som pårørende at få tid og ro til at være med i planlægningen af afskeden, hvad enten det er den helt store højtidelighed, eller det er den lille mere enkle ceremoni. Vi er også behjælpelig med at arrangere og eventuelt stå for en borgerlig højtidelighed.

Det er vigtigt for os med respekt, omsorg og nærvær at hjælpe igennem alle de praktiske opgaver, der er umiddelbart efter et dødsfald, forbundet med bisættelse eller begravelse.

Pålidelig og kompetent bedemand

Hos os er den enkelte højtidelighed i centrum, uanset om i vælger en bisættelse eller begravelse.
Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller hos vores bedemandsforretning. Her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med den afdøde skal foregå.

Din lokale bedemand i byen

Jan Nørager Sørensen overtog den 1. marts 2008 forretningen efter Nanny Kristensen. Jan har således fungeret som bedemand i Grenaa i snart 10 år. Forud for købet af forretningen i Grenaa lå 5 år som bedemand i Randers i sin fars forretning – Brdr. Oest.

Ved overtagelsen af Nanny S. Kristensens Eftf. i 2008 boede Jan med sin familie i Randers. I 2009 besluttede Jan og hans hustru Anja, at de ville rykke teltpælene op og flytte familien til Grenaa. De købte ejendommen på Århusvej 37, hvortil forretningen blev flyttet.

Sideløbende har Anja opbygget en blomsterbutik – Blomsterværkstedet i Grenaa – som ligger i forlængelse af begravelsesforretningen på Århusvej 37.

Den 1. oktober 2014 overtog Jan Brdr. Oest Begravelse i Randers og Bastrups Eftf. i Hadsund sammen med sin søster Hanna Nørager Sørensen.
Jan og Hanna driver i dag sammen, forretningerne Nanny S. Kristensens Eftf. i Grenaa, Bastrups Eftf. i Hadsund, Glerups Eftf. i Allingåbro og Brdr. Oest Begravelse i Randers.