Brædstrup Begravelsesforretning |Kirsten & Søren Rasmussen eftf.

Kristian Bechmann, Ann Østergaard Nielsen, Kirsten & Søren Rasmussen
Rosengade 23
8740 Brædstrup

Tlf.: 75 75 10 81
E-mail: kontor@houkjaerbegravelse.dk

CVR-nummer: 36 44 12 59

Kristian Bechmann

Eksamineret bedemand

Ann Østergaard Nielsen

Eksamineret bedemand

Kirsten Rasmussen

Eksamineret bedemand / Deltid

Søren Rasmussen

Eksamineret bedemand / Delti

Velkommen hos Brædstrup Begravelsesforretning

Hos Brædstrup Begravelsesforretning har vi indgående kendskab til lokalområdet og hjælper med alle spørgsmål, der må være omkring dødsfald omkring brædstrup. I mere end 50 år har virksomheden hjulpet lokale familier, venner og andre pårørende gennem svære tider, der følger efter dødsfald. Derfor har vi stærke kontakter til den lokale kirke og andre instanser, der skal inddrages i forbindelse med dødsfald og begravelse. Vores begravelser er personlige, og vi tager altid udgangspunkt i den afdødes samt pårørendes ønsker til forløbet.

Mere end 50 år i lokalområdet

Forretningen blev etableret i 1965 af Folmer Søndergaard, og i 1971 overtog Inger og Gregers Andersen forretningen. Seks år efter ansatte de Søren Rasmussen som bedemand. Han blev i 1986 kompagnon i forretningen, og Kirsten Rasmussen blev ansat som bedemandsassistent. Kirsten og Søren Rasmussen overtog i 1992 forretningen, og de startede samme år Højderyggens Bedemandsforretning i Nørre Snede.

I 2007 blev Brædstrup Begravelsesforretning solgt til Genega Begravelsesforretning, som ti år efter solgte forretningen til Houkjær Begravelse under Jakob Houkjær. Forretningen drives stadig efter samme værdigrundlag, der har gjort Brædstrup Begravelsesforretning en lokal favorit inden for branchen. Vi varetager de praktiske opgaver, der følger et dødsfald i det omfang, de pårørende ønsker.

Kontakt os i dag

Vi er klar med kyndig rådgivning og hjælp både før, under og efter et dødsfald. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 75 10 81. Vi hjælper dig gerne med eksempelvis at udfylde det forberende hæfte Min Sidste Vilje, indledende håndtering af sorg eller den praktiske planlægning af en begravelse.