Allingåbro Begravelsesforretning

Glerups eftf.

Hadsundvej 61
8930 Randers NØ

Tlf.: 86 48 88 28
E-mail: midt50@houkjaerbegravelse.dk

CVR: 36441259

Bent Møller Sørensen

Bedemand

Tekst kommer.

Jan Nørager Sørensen

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Karsten Stie

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Lisbeth Troelsgaard Jensen

Eksamineret bedemand

Tekst kommer.

Velkommen til Allingåbro Begravelsesforretning

Vores fornemste opgave er at hjælpe pårørende til den helt rigtige afsked med den, de har mistet.

Det er virkelig vigtigt som pårørende at få tid og ro til at være med i planlægningen af afskeden, hvad enten det er den helt store højtidelighed, eller det er den lille mere enkle ceremoni. Vi er også behjælpelig med at arrangere og eventuelt stå for en borgerlig højtidelighed.

Det er vigtigt for os med respekt, omsorg og nærvær at hjælpe igennem alle de praktiske opgaver, der er umiddelbart efter et dødsfald, forbundet med bisættelse eller begravelse.

Pålidelig og kompetent bedemand

Hos os er den enkelte højtidelighed i centrum, uanset om i vælger en bisættelse eller begravelse.
Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller hos vores bedemandsforretning. Her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med den afdøde skal foregå.

Din lokale bedemand i byen

Som mange andre bedemandsforretninger er Glerups Eftf. opstået i forbindelse med et snedkerværksted. Firmaet blev stiftet i 1946 af Niels Glerup, der i forvejen drev en møbelfabrik og en møbelforretning i Allingåbro. Kisterne blev dengang fremstillet ude på værkstedet.

I 1956 kom Niels’ søn Preben til som en del af firmaet, og i 1970 trådte Niels helt ud af Glerups Begravelsesforretning. Prebens søn, Poul Glerup, har været en del af forretningen siden han som dreng hjalp til, når der var brug for det.

I år 2000 overtog Poul og hans hustru således begravelsesforretningen. I den forbindelse lukkede man forretningen i Allingåbro og flyttede firmaet til Ørsted.

Det næste kapital i historien blev skrevet 1. januar 2018, hvor Jan og Hanna Nørager Sørensen overtog Glerups Begravelsesforretning og ændrede navnet til Glerups Eftf.

Vi er et hold af erfarne bedemænd, som vil gøre vores bedste for at hjælpe familierne i området.