houkjaerblomster-logo

Begravelsesbinderi

Betydningen af blomster ved begravelser og bisættelser kan ikke overvurderes

Derfor er både kvalitet, kreativitet og levering til tiden helt afgørende både for de pårørende, for bedemanden og for den mindeværdige oplevelse. Derfor tager Houkjær Begravelse det fulde ansvar fra bestilling til levering med eget blomsterbinderi.

Houkjær Blomster er det lokale begravelsesbinderi, som står for en høj, ensartet kvalitet i kistepynt, kranse og blomster til konkurrencedygtige priser og med høj leveringssikkerhed.

"Blomster fra eget binderi giver sikkerhed for høj kvalitet og blomster til tiden"

Fuld fokus på dine blomster

Blomsterværkstedet kan levere til hele Østjylland og det meste af Midtjylland

Houkjær Blomster er ikke en forretning i traditionel forstand med adgang fra gaden. Der er udelukkende fokus på at levere kistepynt, kirkepynt og kranse, hjerter og buketter til begravelser og bisættelser.

Mere end 19 års erfaring som blomsterdekoratør

Til gavn og glæde for jer som pårørende

Binderiet ledes af Driftschef i Houkjær Begravelse Mette Beck Jensen med 19 års erfaring som blomsterdekoratør. I hverdagen står Pernille Dahl Bertelsen for binderi og levering sammen med en anden erfaren medarbejder i blomsterbinderiet. Pernille Dahl Bertelsen har 10 års erfaring som blomsterdekoratør og ejer af Blomstergården i Brædstrup.

Vi leverer klassisk blomsterbinderi med et tvist af kreativitet doseret efter behov”, fortæller Pernille.

Et tæt internt samarbejde mellem blomsterdekoratørerne og bedemændene i Houkjær Begravelse vil løbende styrke fagligheden og sikre den høje, ensartede kvalitet.

Til gavn og glæde for jer som pårørende.

“Jeg vil fortsat sige min ærlige mening, foreslå de bedste løsninger til årstiden, og levere flotte, friske blomster for alle pengene”

Pernille Dahl Bertelsen, Blomsterdekoratør